DuList IN

VIDEO Bryan Ferry: Vidimo se na Stradunu!

bryan ferry wiki 01

Bryan Ferry nastupit će 30. rujna u Dubrovniku kao poklon Adriatic Luxury Hotels povodom stote godišnjice Hotela Excelsior.

Koncert visoke produkcije Bryan Ferry & Orchestra samo je kruna proslave obilježavanja obljetnice Hotela Excelsior kojemu će prethoditi prigodni cocktail u Hotelu Excelsior za brojne partnere, stare goste i prijatelje legendarnog Hotela Excelsior.

U kratkoj video poruci legendarni Bryan Ferry poziva svoje fanove na koncert u Dubrovniku. U video poruci koju je snimio u pauzama između svoje europske turneje, britanski glazbenik poručuje:

'Pozdrav Hrvatskoj!
Ja sam Bryan Ferry i jako se radujem skorašnjem koncertu koji će se održati u Dubrovniku u čast stotog rođendana Hotela Excelsior. Toje prvi put da nastupamo u Dubrovniku i svi smo vrlo uzbuđeni zbog toga; ja, band i cijelokupan orkestar. Vidimo se na Stradunu 30. rujna, bit će to fantastičan show. Vidimo se u Dubrovniku!'

Ovaj jedinstveni događaj kao poklon Gradu prigoda je za sve da s nama podijele radost i veselje obilježavanja stoljeće postojanja Hotela Excelsior i ujedno prilika da ovaj događaj još dugo ostane u našim najljepšim sjećanjima. Svi koji žele doživjeti dio njegove bogate i prepričavane povijesti, ove godine imat će posebno zadovoljstvo biti na pravom mjestu, u pravo vrijeme, slaveći stoljeće Hotela Excelsior! – poručuju iz ALH.


 

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] ŽELJKO BEBEK I NOĆ UVALE Popularni pjevač hitovima rasplesao publiku

Dulist

[VIDEO] Nova ljetna pjesma ekipe iz Butine garaže: Šugaman!

Dulist

[FOTO] JEDINSTVENO ISKUSTVO ZA HRABRE ‘Letjeli’ smo i jeli na 50 metara

Maris Guca