Aktualno

VIDEO “Bez računa se ne računa”

fiskalizacija racun 01

Vlada Republike Hrvatske od sutra kreće s nagradnom igrom „Bez računa se ne računa“ čiji je cilj pomoći suzbiti sivu ekonomiju i utaje poreza.

Glavni cilj kampanje je da osvijesti građane Republike Hrvatske o važnosti uzimanja računa pri svakom plaćanju, jer to je jedino jamstvo da će vaš pošteno zarađeni novac završiti u proračunu.

Kako bi se građani potakli na uzimanje računa, od 9. veljače počinje i nagradna igra „Bez računa se ne računa“ u kojoj će se za tri nagrade u četiri kola konkurirati svi koji prikupe 20 fiskalnih računa.

 
Organizirat će se četiri nagradna kola ukupna vrijednost nagradnog fonda igre iznosi 180 tisuća kuna. Od sutra čuvajte svoje račune i uključite se u nagradnu igru.

 
Posjetimo, nagradnu igru organizira  Porezna uprava. Uvođenjem fiskalizacije od 1. siječnja krenula je u suzbijanje sive ekonomije, utaje poreza i s uvođenjem reda u promet gotovinom u Hrvatskoj. S obzirom da zbog neizdavanja računa ili ponovnim ispisivanjem već izdanih računa štete po državni proračun dosežu iznos od čak milijardu
 

http://youtu.be/0xQ-QUS4Vd4

Pročitajte još

NEVIĐENO Pogledajte gdje se našao okretat

Dulist

NOVI PAKET VLADINIH MJERA Struja i plin poskupljuju 10 posto!

Dulist

NAKON POPLAVE Maro Franić: Veliko hvala Dubrovačkim vatrogascima na brzoj intervenciji

Dulist