Sport

VIDEO Ana Konjuh poziva: Osvijestite svoje tijelo i vježbajte cijele godine!

konjuh usopen 15

Ana Konjuh pozvala je, video porukom, sve Dubrovčane na sportsko druženje u subotu, 17. rujna od 12–20 sati, povodom završetka Europskog tjedna sporta.

-Drage moje Dubrovkinje i Dubrovčani, pozivam vas na zatvaranje Europskog tjedna sporta na Banjama, u subotu 17. rujna od 12 do 20 sati. Osvijestite svoje tijelo i budite aktivni tijekom cijele godine– poručila je Ana Konjuh.

Ana je promotorica Europskog tjedna sporta koji će svoje zatvaranje ove godine imati na plaži Banje, u subotu, 17. rujna od 12 – 20 sati. Brojni vodeni sportovi, kao što su ronjenje, kayak, jedrenje, vaterpolo, plivanje, veslanje, picigin te sportovi na plaži, odbojka, nogotenis, yoga i druge aktivnosti prezentirat će se građanima tog dana. Svi sadržaji besplatni su za sve posjetitelje.

Drugo izdanje Europskog tjedna sporta u Zagrebu počinje u subotu 10. rujna od 12 sati na zagrebačkom trgu Dr. Franje Tuđmana, nastavlja SE u Karlovcu, tvornici te školskim dvoranama, a završava prezentacijom vodenih sportova 17. rujna na dubrovačkoj plaži Banje. Ove godine u projekt Europski tjedan sporta uključili su se i brojni fitness centri diljem Hrvatske koji će građanima otvoriti svoja vrata i ponuditi besplatno vježbanje. Popis fitness centara koji su podržali ovu inicijativu možete pronaći na službenoj internetskoj stranici Europskog tjedna sporta www.europski-tjedan-sporta.hr.

Europski tjedan sporta pokrenut je 2015. na inicijativu Europske komisije kao odgovor na sve alarmantnije statistike o neaktivnosti Europljana. Ove godine poseban naglasak ovog hvalevrijednog projekta je na mladima, djeci i radnicima, a konačan cilj je zdravija i sretnija Hrvatska.

FOTO: Tonći Vlašić

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist