Sport

Velolučki veslači osvojili 16 medalja

veslaci vela luka

Treća kup regata veslačkih klubova "Gusar" i "Mornar" iz Splita, "Marina Kaštel" iz Kaštela ,"Krka" iz Šibenika, "Jadran" iz Zadra, "Biokovo" iz Makarske, "Jelsa" iz Jelse, "Neptun" iz Dubrovnika, "Dupin" iz Tisnog i "Ošjak" iz Vela Luke održala se 6. travnja.

Veslači VK "Ošjak" iz Vele Luke završili su natjecanje s osvojenih 16 medalja i to šest zlatnih, pet srebrenih i pet  brončanih.

Samac kadetkinja Ivana Jurković osvojila je prvo mjesto, samac kadet Antonio Šeparović također, kao i samci mlađi juniori Teo Padovan i Ivan Burmas i samac juniorka Marina Valentić. Dvojac na pariće mlađi juniori Leon Surjan i Stipe Trojanović osvojili su prvo mjesto.

Samac mlađi kadeti Stipe Padova i Antonio Burmas osvojili su drugo mjesto. Samac za kadetkinje Maja Petković osvojila je drugo mjesto, kao i samac za mlađe juniorke Josipa Jurković. Drugo mjesto za samac seniore odnio je Toni Cetinić. Treće mjesto za samac juniori osvojili su Marko Prižmić i Toni Cetinić.

U samcima za seniorke Marina Valentić nosi treće mjesto, a treće mjesto odnijeli su i dvojac na pariće juniori Marko Prižmić i Andrija Burmas Samac kadet za treće mjesto je Neno Valantić.

U ukupnom poretku Velolučki veslači zauzeli su odlično drugo mjesto. Ovo je još jedan uspjeh u nizu uspjeha  mladih veslača i veslačica VK "Ošjak", koji će nastaviti bogatu tradiciju svojih prethodnika.

Pročitajte još

Gradonačelnik Franković uputio čestitku mladom košarkašu Juri Bijeliću za osvojeni U14 turnir

Dulist

Zlatni vaterpolisti na prijemu kod gradonačelnika

Dulist

NASLJEDNIK NIKA PULIĆA Na tronu Europe Riječanin primorskih korijena

Dulist