Zanimljivosti

Veliki prosvjedi igračaka diljem zemlje

shutt medo

Veliki prosvjed igračaka održat će se 5. prosinca u 25 hrvatskih gradova, a organizira ga građanska inicijativa mladih Nepomireni, pod nazivom "Ne dirajte im djetinjstvo".

Prosvjedom se traži da se roditeljima uz predloženi program zdravstvenog odgoja ponudi i alternativa, a trajat će od 15 do 18 sati, osim u Dubrovniku, gdje će prosvjed početi u 17 sati, radi Križnog puta koji se odvija u isto vrijeme.

Ne dirajte im djetinjstvo!" glavna je poruka igračaka, a udruzi smeta nametanje rodne ideologije koja ne uvažava saznanja razvojne psihologije.
Nakon što daju svoj doprinos prosvjedu diljem Hrvatske, igračke će za blagdan sv. Nikole biti donirane domovima za djecu, dječjim vrtićima i siromašnim obiteljima diljem Hrvatske – poručuju organizatori prosvjeda.

Prosvjedovat će se u Dubrovniku, Đakovu, Ivanić Gradu, Karlovcu, Kninu, Koprivnici, Krku, Kutini, Ludbregu, Metkoviću, Osijeku, Petrinji, Puli, Rabu, Rijeci, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Šibeniku, Varaždinu, Virovitici, Vukovaru, Zadru, Zagrebu i Zaprešiću.
Građani Dubrovnika više o prosvjedu mogu saznati na Facebook stranici “Ne dirajte im djetinjstvo” – Dubrovnik.
 
 

Pročitajte još

ONI SU NAŠI NAJBOLJI PRIJATELJI Međunarodni je dan pasa!

Dulist

[FOTO] Biskup Glasnović uveo Misionare Krvi Kristove u službu u župi Presvetog Spasitelja u Mokošici

Dulist

Mikuljani znaju kako se uživa!

Dulist