Sport

VELIKI DERBI PUN IZNENAĐENJA Square ‘lovi’ polufinale

13118938 489582664582969 3877729456482032695 n

Sve je spremno za veliki derbi 1. Hrvatske malonogometne lige, utakmicu 22. kola koju večeras od 20 sati igraju Square i Vrgorac, a koja će dati odgovor na pitanje tko je posljednji polufinalist PH!

Evo što uoči večerašnje utakmice kaže trener Squarea Marinko Mavrović.
– Odigrali smo ukupno 21 utakmicu, u svakoj od njih odigrali onoliko koliko smo u tom trenutku mogli. Ove sezone bilo je 90% utakmica koje smo odigrali nekompletni, igrali smo protiv najjačih i pokazali pravu borbu i ujedno ostavili posljednju kap znoja – riječi su Marinka Mavrovića, trenera Squarea.
Izuzev prave borbe i fenomenalnih prikazanih igara, naravno, bilo je i mnogo padova u igri, a što nije ni čudo jer smo najmlađa momčad 1. Hrvatske malonogometne lige.
– Nakon što je cilj uoči prvenstva bio – ostanak, nakon ukupno ostvarenih 10 pobjeda, šest remija i pet poraza (dva puta od Nacionala, Splita i jednom od Dinama) dakle momčadi koje su pozicijski bolje plasirane od nas, sada imamo priliku zaigrati u završnici – POLUFINALU gdje je mjesto samo za najbolje! – dodao je Mavrović.
Square ima priliku, kao najmlađa momčad 1. HMNL, zaigrati u polufinalu PH gdje su već mjesto osigurali FC Nacional Zagreb, Split Tommy i Futsal Dinamo. Što se tiče protivnika iz Vrgorca oni se nalaze u boljoj situaciji te im je za plasman u polufinale potreban samo jedan bod.
– Nadam da će naša publika prepoznati važnost ove utakmice te da će nam dati onaj ‘huk’ s tribina bez kojeg jednostavno ne možemo! Nije isto igrati pred polupraznim ili punim tribinama – nama jednostavno navijači trebaju i ovim putem ih sve pozivam da nas podrže na putu ulaska u polufinale – jasan je Mavrović.

Square je za ovaj veliki derbi odlučio nagraditi svoje navijače. Naime, svi gledatelji koji večeras dođu podržati Square imaju priliku osvojiti VIKEND ZA DVOJE u Hotelu Olimpija Vodice****!!!
Uz to treba istaknuti da svi koji dođu na utakmicu, u bijeloj majici JUG Croatia osiguranja, aktualnog osvajača prvenstva Hrvatske, Regionalne lige i Kupa Hrvatske, imaju besplatan ulaz na večerašnju utakmicu istine!

Utakmicu sudi dvojac iz Zagreba, Danijel Janošević i Aldin Hasić.

Pročitajte još

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca