Crna kronika

Velika tragedija u obitelji Nicole Artukovich: ‘Hvala ti što si bila moja nećakinja 16 godina, srce mi se slomilo’

skylar nicole artukovich

Nicole Artukovich, supruga sina Roda Stewarta, Liama, čije je vjenčalo nedavno održano u Dubrovniku, objavila je na svom Instagramu tragičnu vijest o smrti svoje šesnaestogodišnje nećakinje Skylar.

– Moja slatka djevojčice, srce mi se slomilo. Dio mene jutros je otišao u raj. Moja prva nećakinja, moja prva mala ljubav. Hvala ti što si bila moja djevojčica šesnaest godina. Hvala što si me naučila kako da ti budem teta, nekad starija sestra, a nekad mlada mama. Uvijek sam ti čuvala leđa, a ti si uvijek imala moje srce. Ljudi uvijek govore da nikoga ne možeš voljeti više od vlastitog djeteta, ali Skylar, ti si me imala od prvog dana. Tvoja ljepota, tvoja ljubazna duša, tvoje veliko srce. Bila si preslatka za ovaj svijet. Volim te tako nevjerojatno puno, leti visoko moj anđele – napisala je tužnu poruku Nicole na Instagramu.

Konavljani su u Facebook grupi ‘Zavazda Konavle’ izrazili sućut Nicole i njenoj obitelji.

– Tužna vijest stigla nam je iz Amerike. Našoj Tini Artukovich, rođenoj Cvjetković, koja trenutno sa svojom kćeri Nicole boravi u Moluntu, umrla je unuka Skylar. I mala je samo šesnaest godina. Iskrena sućut divnoj Tininoj obitelji. Sućut našoj Nicole, koja je izgubila svoju dragu nećakinju. Iskrena sućut Nicolinoj sestri Lucy koja je izgubila svoju voljenu kćer. Sućut dragoj teti Jelki koja je izgubila svoju praunuku. Bog Vam dao snage za nositi se s ovom teškom boli. Skylar je sad vaš anđeo čuvar. Iskrena sućut svima koji tuguju za ovom krasnom curicom – napisali su.

FOTO: Instagram / Nicole Artukovich

Pročitajte još

[VIDEO] STIGLA I POMOĆ IZ ZRAKA Stjepan Simović: Zaustavili smo ga, nema više širenja požara

Dulist

Stižu dva kanadera, zatvorena magistrala

Dulist

Požar poviše Grada! Vatra se opasno približila Zlatnom potoku

Dulist