DuList IN

VELIK INTERES Za koncert Josipe Lisac ostalo tek 50 ulaznica!

josipa19

Najveća hrvatska glazbena umjetnica Josipa Lisac, praćena svojim sjajnim peteročlanim bendom, nastupa večeras od 21.30 u Parku Orsula.

Ogroman interes publike rezultirao je sjajnom pretprodajom, pa će posljednjih 50 ulaznica biti dostupno na ulazu u park.

Nakon nezaboravne 2013. godine u kojoj se obilježilo četiri desetljeća života albuma “Dnevnik jedne ljubavi” Josipa niti u 2014. ne pokazuje znakove usporavanja. Štoviše, koncertne i diskografske aktivnosti nastavljene su jednakim tempom.

Publika će upravo večeras imati jedinstvenu priliku uživati u Josipinom koncertu na jednoj od najljepših otvorenih pozornica u našoj regiji. “Dok razmišljam o nama”, “Na na na na”, “Vjerujem ti sve”, “Magla”, “O jednoj mladosti”, “Hir, hir, hir”, “Ležaj od suza”, “Danas sam luda”, “Ja bolujem” i mnoge druge zavladat će pozornicom parka Orsula na gotovo dva i pol sata koliko inače traju njezini koncerti.

Uz sliku Grada u pozadini ovaj standardni program kojeg naša poznata glazbenica izvodi sa svojim moćnim bendom u sastavu Gojko Tomljanović, Josip Grah, Davor Črnigoj i Borna Šercar definitivno će dobiti dimenziju više.

Za onaj dodatan, posebniji “touch” pobrinut će se ekipa iz grupe Quasarr koja će gostovati u pjesmi “Ljubav” za koju su osvojili Porin za najbolju vokalnu suradnju na nedavno održanoj dodjeli naše diskografske nagrade. Popularni riječani sinoć su, zajedno s trio Punčke održali sjajan koncert u parku Orsula.

Ulaz u Orsulu bit će otvoren u 20 sati, a koncert počinje u 21.30 sati.

Pročitajte još

Dođite u Slano na ‘Wine & Fish Street Food Night’!

Dulist

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist