Zanimljivosti

Večeras u Stonu počinje Kinookus

kinookus 2013 01

Svečanom ceremonijom na glavnoj pjaci u Stonu s početkom u 20.30 sati danas počinje četvrti Kinookus FFF koji nosi naziv “Sjeme slobode”.

Filmski dio programa otvara djelo talijanskog redatelja i scenarista Stefana Sarda “Slow Food Story”. Priča je to o 25 godina najvećeg svjetskog pokreta za zaštitu tradicionalne poljoprivrede i gastronomije i njegovom utemeljitelju Carlu Petriniju.

Ovogodišnji Kinookus FFF publici će ponuditi 40 filmova, 8 radionica, niz susreta, predavanja, kuharskih predstavljanja i kušanja. Organizatori su pripremili i bogat glazbeni program koji će večeras započeti nastupima dubrovačkog hiphopera Otpisanimatora i makedonskog perkusionista Perussion.

Nakon projekcije filma “Slow Food Story” gosti i posjetitelji uživat će u delicijama stonskih i malostonskih ugostitetlja i vrhunskim vinima obiteljskih vinarija s Pelješca i iz Konavala.

Posjetitelji iz Dubrovnika do Stona mogu doći Kinobusom koji s Pila kreće u 19.30 sati, dok je povratak u Dubrovnik organiziran također Kinobusom nakon završetka programa.

Pročitajte još

MORE JE REKORDNO TOPLO Ovo su posljedice!

Dulist

LOKRUM – naša oaza mira!

Dulist

Novi zanimljivi tjedan u CDMO-u!

Dulist