DuList IN

Večeras se nastavlja Zora ‘dubrovačka’

zora dubrovacka 310813

Tv premijera Zora dubrovačka privukla je sinoć na male ekrane 650 tisuća gledatelja iz cijele Hrvatske. Prvi glazbeno dramski spektakl i prvu dramsku seriju iz vremena Domovinskog rata publika je, čini se, s nestrpljenjem iščekivala – ističu s Nove TV.

No klasična priča dvoje mladih ljudi koji se zaljube u vrijeme rata, čini se, nije naišla na odobravanje građana Dubrovnika, o čemu je duList i pisao.

Dramska serija Zora dubrovačka prva je serija na našim ekranima koja nas vodi u vrijeme Domovinskog rata, kada je Dubrovnik bio pod opsadom. Sinoć smo upoznali novi televizijski par, Mara i Juditu, čiju je sreću zbog početka iskrene ljubavi prekinuo rat – granatiranje Dubrovnika.

 Mladi par glume Barbara Bilić i Boris Ler, dok Dragan Despot, prvak HNK, predvodi ostatak glumačke ekipe.

Zoru dubrovačku nastavite pratiti već večeras od 21:10 na Novoj TV, a možete nam javiti i dojmove, a donosimo vam i sadržaj druge epizode!

Sadržaj druge epizode:
Maro odahne kad shvati da je Judita dobro. Žure u grad, gdje Maro saznaje da su mu roditelji u opasnosti. Za Juditu se pobrine Lukša, i Deša koja joj sanira ranu. Deši je teško jer ju je Dživo jutros bezdušno napustio kako bi bio uz svoje. U vili Menčetić nastane panika kad shvate da nema Judite, a rat je počeo. Na užas Maris, ni Dživo nije spavao kući. Judita konačno stiže, i po prvi put laže roditeljima ne otkrivajući da je noć provela u Marovom zagrljaju.Šiško je odlučan da ostane na Grudi, unatoč tome što je čitavo selo otišlo za Dubrovnik. Dijana se plaši. Dolazi Maro i, dok uvjerava oca da trebaju napustiti Grudu, granata pada na njihovu kuću. Svjestan da je zbog njegove tvrdoglavosti Dijana umalo stradala, Šiško pristaje napustiti Grudu. Međutim, u zadnji trenutak se predomišlja.
Judita moli Janu da ode s njom do konobe, jer se želi uvjeriti da je Maro sretno stigao. Jana je odbija i Judita sama bježi iz kuće svom dragom. Jana je izda i kaže sve Dživu i Maris. Dživo ljutit dolazi po kćer u konobu.
Deša se brine za sve brojnije ranjenike i prognanike iz zaleđa, gdje rat bjesni.

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist

[RAZGOVOR] Leona Miletić-Dri: Ljubav prema glazbi naslijedila sam od babe Đoke

Maris Guca