Sport

VEČERAS JUG – PRIMORJE Bijač i Janović: Ako se otvori prilika, pobijedit ćemo!

janovic bijac jug

Jugove utakmice s Primorjem nikad kao ove sezone nisu bile toliko zanimljive.

Riječki sastav u Gruž stiže na krilima trijumfa nad Egerom u Ligi prvaka, dok je Jug prošao teško gostovanje kod Recca. Kakvo je stanje među Jugašima pitali smo Jugovog vratara Marka Bijača.

– Pokušali smo se što bolje pripremiti za večerašnju utakmicu nakon teškog gostovanja kod Recca. Imamo i ozlijeđenih, Bušlje i Macan, pa ćemo biti malo oslabljeni. Svakako ćemo dati sve od sebe i ako nam se otvori prilika, pobijedit ćemo – kazao je pred utakmicu Bijač.

Ističe kako se Jugova momčad ne zamara s 4 gola minusa iz utakmice na Kantridi.
– Neće biti dobro ako uđemo u utakmicu s mišlju da ih moramo dobiti s pet golova razlike. Trenutno nitko na svijetu nema pravo razmišljati jer su oni trenutno po meni najkvalitetnija svjetska momčad. Pokušat ćemo odigrati što bolje, a možda u nekom razdoblju utakmice probamo doći do većeg vodstva. Ali nemamo opterećenje – dodao je Bijač.

Sjajni Crnogorac u redovima Juga Nikola Janović ističe kako će večerašnja utakmica biti kao i sve dosad – pravi derbi bez imperativa.
– Mi bismo htjeli ostati neporaženi na svom bazenu, a oni žele pobjedu. Utakmica će biti neizvjesna do samog kraja. Bio bih sretan kad bismo uspjeli pobjediti i nastaviti niz nepobjedivosti na našem bazenu – izjavio je Janović, koji je u porazu od Recca odigrao još jednu sjajnu utakmicu. Hoće li umor biti uteg za večeras?
– Protivnik kao Recco nas sigurno umori, ali nas to neće poremetiti. Općenito gledajući, u dvije utakmice s Reccom smo prošli odlično, i bolje nego što smo očekivali. Nismo psihološki pali. Pokazali smo da dobro igramo, da smo odlično posloženi i svatko radi svoj posao.

Utakmica Jug – Primorje igra se od 18 sati na bazenu u Gružu. Uvodni program uz DJ-a i ples počinje već u 17 sati.

Pročitajte još

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist