DuList IN

Večeras „Dobra žena“ sa Scarlett Johansson

dobra zena

U sklopu filmskog programa 64. Dubrovačkih ljetnih igara bit će prikazana romantična komedija „Dobra žena“ iz 2004. godine u režiji Mikea Barkera,  nastala po motivima drame „Lepeza Lady Windermere“ Oscara Wildea, večeras, 23. kolovoza u 21:00 sat u ljetnom kinu Slavica.

Radnja je smještena u 1930. godinu kad siromašna i ozloglašena gospođica Erlynne kreće na talijansku rivijeru u Amalfi kako bi se zbližila s bogatim Lordom Windermereom koji tamo ljetuje s mladom suprugom. Gospođa Windermere se pak upoznaje s mladim engleskim playboyem koji misli da je zaljubljen, dok gospođu Erlynne prati stariji engleski plemić…

U ovoj romantičnoj komediji redatelja Mikea Barkera nastaloj u međunarodnoj koprodukciji, po motivima drame „Lepeza Lady Windermere“ Oscara Wildea, glavne uloge tumače hollywoodske zvijezde: Scarlett Johansson, Helen Hunt i Tom Wilkinson. Film je sniman na nekoliko atraktivnih talijanskih lokcija u pokrajini Campaniji.

Filmski program 64. Dubrovačkih ljetnih igara ostvaren je u suradnji s Kinematografima Dubrovnik i pod pokroviteljstvom Croatia osiguranja, a ulaznice za sve projekcije dostupne su na internetskim stranicama Igara www.dubrovnik-festival.hr, na blagajnama Igara u Festivalskoj palači i na Stradunu te na kino ulazu dva sata prije projekcije po cijeni od 30 kuna.
 

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] ŽELJKO BEBEK I NOĆ UVALE Popularni pjevač hitovima rasplesao publiku

Dulist

[VIDEO] Nova ljetna pjesma ekipe iz Butine garaže: Šugaman!

Dulist

[FOTO] JEDINSTVENO ISKUSTVO ZA HRABRE ‘Letjeli’ smo i jeli na 50 metara

Maris Guca