Crna kronika

VEĆ IMA 18 PREKRŠAJA Vozio pijan po Stonu pa pokušao pobjeći policiji

policija ilustracija11 e1683790170502

Tjedni rekorder po promilima alkohola u krvi je 58-godišnajk, inače recidivist prometnih prekršaja. Njemu je u večernjim satima subote izmjerena koncentracija alkohola od 1,83 g/kg. Zaustavljen je na Ž-6231 u Stonu.

-Nakon što je vozač uočen u vožnji, a znajući da mu je vozačka dozvola ukinuta, policijski službenici Policijske postaje Ston pokušali su ga zaustaviti zvučnim i svjetlosnim signalima, na što se vozač oglušio i nastavio vožnju, ali je zaustavljen na području Hodilja. Prometnom kontrolom je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola i dok mu je ukinuta vozačka dozvola zbog prikupljenih negativnih bodova – navode u priopćenju iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Napominju i kako je riječ o
recidivistu prometnih prekršaja kojeg je policija do sada 18 puta prekršajno sankcionirala zbog 31 počinjenog prometnog prekršaja, najčešće vožnje pod utjecajem alkohola i vožnje za vrijeme zabrane upravljanja vozilima.
Ovog puta vozač je isključen iz prometa i smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva nakon čega je, uz optužni prijedlog, odveden na Općinski sud u Dubrovniku gdje mu je određeno dvodnevno zadržavanje. Osim toga, zbog ispunjenih zakonskih uvjeta, policija je vozaču privremeno oduzela vozilo.

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist