Aktualno

Vaš koncert je sprdnja sa žrtvama rata

tereza kesovija

Slavko Perović poznat kao osnivač Liberalnog saveza Crne Gore, jedine stranke koja je u vrijeme napada na Konavle digla glas protiv agresije na Dubrovnik,

uputio je otvoreno pismo Tereze Kesoviji da bi ukazao koliko je zgrožen njenim dolazkom u Crnu Goru, piše dnevno.hr.

Cilj ovog otvorenog pisma Vama je da vam u lice kažem kako sam zgrožen vašim načinom dolaska u Crnu Goru i koncertom koji  Vam je organizirala  "vlada" Republike Crne Gore, ističpe Perović dodajući kako ta informacija nije točna,

-….to je tek samo jedna od milijuna laži kojima Demokratska partija socijalista na čijem je čelu Milo Đukanović, zasipa stanovnike Crne Gore već punih dvadeset i jednu godinu! I nemojte mi se, uz sve Vaše bleferske suze pravdati kako Vi to niste znali ili ne znate. Znali ste i znate odlično i pristali da vam domaćin bude vlada Demokratske partije socijalista koja čitavi dugi niz godina, zajedno sa njenom sramotnom saveznicom, lažnom Socijaldemokratskom strankom Ranka Krivokapića drži Crnu Goru vezanu u debele lance ropstva!
Crnogorska vlada nije vlada gospođo Kesovija, niti su stranke koje spomenuh političke stranke draga Konavljanko i Dubrovčanko. Sve je to gola, očigledna mafija izrasla iz tajne policije ratnog zločinca Slobodana Miloševića. Vjerni njegov sluga i debelo plaćeni podanik bio je i ostao Milo Đukanović. Crnom Gorom, gospođo Kesovija, dvadeset i jednu godinu vlada očigledna mafija iza koje, kao i iza svih balkanskih mafija, stoji CIA gospođo!
Milo Đukanović je, gospođo Kesovija, bio neviđeni ratni huškač i suorganizator zločinačkog pohoda na Hrvatsku, i na Dubrovnik, i na Konavle. Sadašnji predsjednik Crne Gore Filip Vujanović u to vrijeme bio je ministar policije, pa onda pravde!  – ističe Perović. 

.Ja, Slavko Perović, koji Vam ovo piše, osnivač sam Liberalnog saveza Crne Gore, stranke koja je do neba digla glas protiv zlikovačkog rata i agresije na Dubrovnik, ja sam i Liberalni savez ona snaga koja je javnim pozivima i akcijama odvratila hiljade ljudi u Crnoj Gori da nikako ne uzimaju u ruke oružje one sramne i lažne Jugoslovenske armije, mi smo tu vojsku prisutnu u Crnoj Gori prozvali okupatorskom.

Nikada se u Crnoj Gori neće zaboraviti naš ogromni miting održan na svetom Cetinju, miting protesta protiv napada na Dubrovnik, a iz mojeg srca i moje duše izvila se ona veličanstvena pjesma koju zajedno otpjevaše tisuće prisutnih: "Sa Lovćena vila kliče, oprosti nam Dubrovniče". Dok smo mi govorili i pjevali, i bili prisutni na mitingu, snajperi policijskih  specijalaca sa krovova, bili su upereni u naša prsa junačka. Propagandna mašinerija onih kojima ste, koliko jučer pjevali, ondašnjeg premijera Mila  Đukanovića, zbog naše neprestane političke i antiratne aktivnosti lažno nas je prozvala: ustašama, tuđmanovcima, miljenicima zapada i Pape i lagala godinama i godinama o nama, dodajući još mnogo toga, a sve hrvatske pjesme gospođo, pa i vaše, u Crnoj su Gori bile  zabranjene od strane  mafijaškog vrha vaših slušatelja! Čule su se i vile u samo jednom gradu i to na svakom uglu, i u kućama, i u lokalima, i na radio Cetinju gospođo, taj se grad zove sveto Cetinje, jer je bilo i ostalo liberalno gospođo! – istaknuo je uz ostalo dodavši:

-Znate vi što radite i zašto, siguran sam zbog novca, a vaš koncert nije bio znak nikakvog pomirenja Crne Gore i Hrvatske, ili ono nedavno sramotno prisustvovanje Filipa Vujanovića otvaranju "Dubrovačkih ljetnih igara", nego javno demonstriranje da se hrvatska i crnogorska mafija slažu i složno djeluju kao nikad prije! Niste vi bili mafijin pijun na vašem koncertu, nego mafijaška pjevačica i zabavljačica! – naglasio je zaključivši:

-Vaš koncert, gospođo Kesovija, nije bio ništa drugo nego Vaša javna sprdnja sa svim žrtvama herojskog domovinskog rata!.

Pročitajte još

Shaquille O’Neal večeras u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

Klevisa Ymeri ostaje u pritvoru: Županijski sud ukida odluku o jamčevini

Dulist