Kultura

VALENTINOVO PRED VRATIMA Mjesec ljubavi uz sjajnu glazbu našeg Orkestra!

Valentinovo Ruza Zaljubljeni

Dubrovački simfonijski orkestar već tradicionalno obilježava Valentinovo uz sjajnu glazbu i glazbenike. Ove smo se godine, zbog brojnih epidemioloških mjera, dodatno potrudili. Stoga, pripremaju čak dva koncerta povodom Dana zaljubljenih kako bi što veći broj naših sugrađana mogao sudjelovati sa svojim najdražima.

– Kako bismo vrijeme do koncerata skratili, premijerno vam šaljemo link na snimku našeg Novogodišnjeg koncerta. Uživajte u sjajnoj glazbi naših glazbenika i vokalistica. Koncert možete poslušati OVDJE! – ističu iz našeg Orkestra.

U subotu 12. veljače u 20:30 u hotelu Rixos Premium Dubrovnik održat će se koncert pod nazivom Ususret Valentinovu.

unnamed

Nastupaju Dubrovački simfonijski orkestar pod ravnanjem maestra Marca Tarduea te vokalistica Maja Grgić. Na programu će se naći birane skladbe jazz, latino, pop i klasične glazbe.

Za kraj, tu je i koncert ‘Poklon za Valentinovo’. U suradnji s Kazalištem Marina Držića i Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika, DSO priprema još jedan valentinovski koncert 14. veljače u 20 sati u Kazalištu Marina Držića.

Uz DSO Pop’s Ensemble i maestra Tarduea kao solist nastupit će Džemal Cakić, naš omiljeni trubač. Izvodit će poznata djela filmske glazbe, latino i pop glazbu.

Ulaz na koncerte je besplatan, no broj mjesta je ograničen pa je potrebno rezervirati ulaznicu na sales@dso.hr ili na broj telefona 091 613 7314. Za sudjelovanje na koncertu potrebna je COVID potvrda.

Pročitajte još

PRVI SIMFONIJSKI KONCERT ORKESTRA Monika Leskovar razgalila prepun Knežev dvor

Dulist

Dubravka Tullio, dubrovačka umjetnica predstavila je svoja dijela na izložbi ‘Neopipljivo’

Dulist

DUBROVAČKE LJETNE IGRE Jazz poslastica na Lovrjencu

Dulist