Vaše vijesti

UŽAS U SVETOM JAKOVU Kandelaberi opasni po život!

Rasvjeta Sveti Jakov

Upozorite roditelje da su im djeca u životnoj opasnosti ukoliko se igraju u ovoj ulici zahvaljujući (dobro plaćenim) nadležnima – ogorčeno je poručio stanovnik elitnog dubrovačkog naselja Sveti Jakov, poslavši nam fotografije rasvjetnih tijela u ulici Vlaha Bukovca.

 

Njegove fotografije svjedoče užasu i velikoj opasnosti kojoj su izloženi svi, a ponajprije radoznala djeca kojoj, barem u ovom slučaju, ne bi trebala velika spretnost za ‘prčkanje’ po, po život opasnoj, struji. Strujni kabeli na dohvat su im ruke, budući da su kandelaberi u jako lošem stanju, nakrivljeni, ruzinavi, uništeni… kabeli su dovedeni s vanjske strane samog rasvjetnog tijela na način da su oko njega – omotani!? Poklopci, umjesto da su zatvoreni tako da nitko, osim stručne osobe, nema pristup strujnim kabelima, zalijepljeni su ni više ni manje nego ljepljivom trakom, dok su drugi ruzinavi i tek naslonjeni na otvor. Uz opasne kandelabere, ništa manju opasnost ne predstavlja niti razrušeni potporni zid.

Fotografije govore dovoljno same za sebe, no u ovom se slučaju ne možemo ne zapitati je li moguće da se ovo događa u Dubrovniku, gradu s 462 milijuna proračunskih kuna!?

Nadležni, gdje ste?!

Pročitajte još

[FOTO] ĐIR S ANOM MLJEĆKOM ‘Hvala vam za službu’

Dulist

[FOTO] Đir s Anom Mljećkom!

Dulist

[KOMENTAR] Franković: ‘Vrijeme je za zaokret u turizmu i da kažemo ‘dosta‘ povećanju brojki, Dubrovnik je tu primjer upravljanja‘

Dulist