Crna kronika

UŽAS U BUZINU Automobilom naletio na pješake na parkiralištu trgovačkog centra

PXL 160623 100812184
16.06.2023., Zagreb - Teska prometna nesreca dogodila se u veceras oko 22 sata u Buzinu kada je vozac automobila naletio na vise pjesaka na parkiralistu trgovackog centra. Više ozljedjenih osoba lezalo je na podu po dolasku hitnih sluzbi te su pozvana jos troja kola hitne pomoc. Osobu koja se nalazila ispod osobnog vozila oslobodili su djelatnici Hitne medicinske pomoci. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Stravična nesreća dogodila se na parkiralištu trgovačkog centra u Buzinu u petak oko 22 sata.
Do nesreće je došlo kada je 23-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka te je uslijed neprilagođene brzine naletio na tri pješaka i jedan osobni automobil koji se potom odbio na još jedan automobil, javlja Policijska uprava zagrebačka.
Ozlijeđenim osobama na koje je naletio osobni automobil marke Mercedes pružena je liječnička pomoć u zdravstvenim ustanovama na području Grada Zagreba.
U prometnoj nesreći ozlijeđene su još dvije osobe koje su se nalazile u osobnom automobilu na koji je naletio osobni automobil marke Mercedes te će i njima liječnička pomoć biti pružena u medicinskim ustanovama na području Grada Zagreba.
Muškarac starosti 23-godine koji je upravljao osobnim automobilom marke Mercedes je pod nadzorom policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Index piše da se na tom parkiralištu redovno odvijaju okupljanja, takozvani “car-meets” (susreti automobila), a što se moglo čuti od ljudi koji su promatrali uništene automobile iza policijskih traka koje su ogradile dobar dio parkirališta.

Foto Emica Elvedji / PIXSELL

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist