Aktualno

Uz Međunarodni dan mladih dubrovački centar otvara svoja vrata

Ilustracije Kantafig Gruz 24

Centar za mlade Dubrovnik u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana mladih u srijedu, 12. kolovoza, u 10 sati otvorit će svoja vrata svim mladima koje zanimaju brojni programi; od programiranja robota, STEM radionica, bioloških istraživanja, savjetovanja o karijerama i održivom razvoju, filmske produkcije, RC modela, mogućnosti volontiranja te do psihološkog savjetovanja.

Sve navedeno mladi mogu otkriti dolaskom u Centar na adresu Obala pape Ivana Pavla II 44 a (zgrada autobusnog kolodvora – ulaz s desne strane iza oslikanog zida) gdje ih za Međunarodni dan mladih očekuje zanimljiv program.

U 10 sati održat će se prezentacija o organizaciji Centra za mlade Dubrovnik, udrugama članicama, sadržaju i budućoj viziji. Uslijedit će Dan otvorenih vrata udruga u čije će prostorije svi okupljeni moći zaviriti, upoznati se s djelovanjem udruga, prilikama i radionicama koje nude. Udruge su: Univerzalni istraživački institut UR, Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije, Udruga za mlade Maro i Baro, Savjetovalište za mlade, Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai i Volonterski centar, Udruga za promicanje medijske kulture Luža, Foto-klub Marin Getaldić, Centar za karijere mladih Dubrovnik, Udruga za kreativno održivi razvoj i konkurentnost KORAK i Udruga RC modela Dubrovnik.

U 11 sati započet će dvije radionice za koje se potrebno prijaviti.

11:00 – 12:00 „Ponos i predrasude“ – radionica u organizaciji Udruge za razvoj civilnog društva Bonsai u kojoj će se govoriti o ljudskim pravima, kako se ona ugrožavaju te osobnim i kolektivnim predrasudama. Prijave na ured.vcd@gmail.com.

11:00 – 12:30 Radionica 3D crtanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije na kojoj će polaznici uz pomoć 3D olovke crtati zanimljive predmete, a koje će na kraju radionice moći ponijeti sa sobom.

Prijava putem poveznice.

Pročitajte još

(FOTO) Premijera Vojnovićevog ‘Ekvinocija’ na Dubrovačkim ljetnim igrama

Dulist

Od utorka jeftinije gorivo

Dulist

TAKSISTI HUMANITARCI Novo udruženje Taxi i Uber vozača Grada Dubrovnika

Dulist