Sport

Uspješni dubrovački bridžisti

Bridž

Dubrovački bridž tim ‘Dubrovnik 1’ plasirao se na završni kvalifikacijski turnir za plasman u A hrvatsku ligu, nakon što je u polufinalu B hrvatske lige za timove prošlog vikenda u Zadru osvojio treće mjesto u svojoj skupini.

Tim Dubrovnik 1 do uspjeha je došao u sastavu: Frano Jančić, Andrija Martić, Ivana Cvjetanović, Đivo Tikvica, Maja Kučić Kržić i Velibor Puzović. Na turniru su nastupila još dva županijska bridž tima: Tim Dubrovnik Danče (Frano Staničić, Jasna Božićević, Miho Jančić, Toni Radić i Joško Đilović) koji je osvojio peto mjesto u skupini A i Tim Astarea 1 (Pavo Handabaka, Vinko Mijoč, Simo Soko, Pero Jemo i Stijepo Čubela), koji je osvojio peto mjesto u skupini B.

Inače, na polufinalnom turniru, održanom u zadarskom hotelu Club Funimation Borik, nastupilo je 12 timove iz cijele Hrvatske, koji su pravo igranja stekli temeljem rezultata u dosadašnjim kvalifikacijama. Timovi su bili podjeljeni u dvije skupine po šest sastava, a na završni turnir plasirala su se po prva tri tima iz svake skupine.

Uz tim Dubrovnik 1, plasman na završni turnir osigurali su timovi Split 1, Split 2, Pula, Zbk 2 i Sisak.

Završni turnir održat će se 22. i 23. ožujka u Zagrebu.

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist