Grad

Uskoro kreću radonice brodomaketarstva!

page radionica brodomaketarstva

S početkom nove školske godine kreće i novi ciklus cjelogodišnjih radionica brodomaketarstva u Centru brodomaketarstva na Batali.

Radionice kreću s radom u ponedjeljak, 11. rujna, te će se održavati kroz cijelu školsku godinu ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 17:30 do 19 sati. Bit će otvorenog tipa, što znači da roditelji mogu doći pogledati radionice.Centar brodomaketarstva i radionice brodomaketarstva vodi Mladen Mitić, nagrađivani brodomaketar, međunarodni brodomaketarski sudac i predsjednik Modelarskog instituta Nave Dumins, uz pomoć također nagrađivanog brodomaketara Vladimira Glavočića, predsjednika Društva brodomodelara Argosy. Sve dogovore oko radionica roditelji mogu odraditi s gosparom Mladenom u terminu radionica te prije ili iza radionice. Polaznici nisu obavezni dolaziti na sve termine radionica, već je moguć dogovor, obzirom na druge vanškolske aktivnosti djece.Radionice su primarno namijenjene učenicima osnovnih škola od 3. do 8. razreda.

Sudjelovati mogu i učenici srednjih škola, studenti i građani, a sve je sufinancirano kroz program javnih potreba u tehničkoj kulturi Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

POŽALIO NAM SE ČITATELJ Cabrio bus na Pilama blokirao ‘šesticu’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

‘Karaka’ i ‘Fontana’ sljedećih sedam dana bez stolova!

Dulist