Grad

Uručeni ključevi gradskih stanova Općoj bolnici, Domu zdravlja i domu Maslina

kljucevi stanova grada sss

Gradonačelnik Grada Dubrovnika, Mato Franković, svečano je uručio ključeve stanova u Mokošici koji su u vlasništvu Grada Dubrovnika.

Stanovi su dodijeljeni Općoj bolnici Dubrovnik, Domu zdravlja i Centru za pružanje usluga u zajednici Maslina. U ime svojih institucija ključeve su preuzeli ravnatelj OB Dubrovnik Mario Bekić, ravnatelj DZ Dubrovnik Branko Bazdan, te ravnateljica Centra za pružanje usluga u zajednici Maslina, Iliana Stojanović.

-Ovi stanovi su dodijeljeni nakon što su prijedlozi zaključka o sklapanju Ugovora o najmu stana sa slobodno ugovorenom najamninom na određeno vrijeme prihvaćeni na 21. sjednici Gradskog vijeća. Grad Dubrovnik je dao u najam po jedan stan Općoj bolnici Dubrovnik i Domu zdravlja Dubrovnik kako bi pružio podršku u rješavanju problema stambenog zbrinjavanja liječnika u tim ustanovama. Centar za pružanje usluga u zajednici Maslina dobio je dva stana koja će omogućiti stanovanje djeci do 26. godine života. .- navode iz Grada

Grad Dubrovnik je, simbolično, dao stanove u najam uz minimalnu najamninu kako bi pomogao zdravstvenim i drugim ustanovama od interesa za Grad. Podsjetimo do sada je dodijeljeno ukupno 10 stanova: tri za potrebe Opće bolnice, dva za Dom zdravlja, tri za Dom Maslina, te po jedan za Kazalište Marina Držića i Sveučilište u Dubrovniku

Primopredaji je nazočila i pročelnica Upravnog odjela za gospodarenje imovinom, opće i pravne poslove, Marijeta Hladilo.

Pročitajte još

[FOTO] U SURADNJI S DOMOUPRAVOM Energetski obnovljena zgrada u Lapadu!

Dulist

Raspisan je javni natječaj za zakup 15 garažnih mjesta u Mokošici!

Dulist

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist