DuList IN

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ U subotu Gruška noć, dolazi Magazin

Magazin 2

Ovotjedni program započinje u ponedjeljak, 26. kolovoza u 22 sata, kada će Uvala Lapad bit domaćin Trio Laus u sklopu programa ‘Ulicama našeg Grada’. U isto vrijeme, na otoku Lopudu, u crkvi sv. Nikole, u 21 sat, splitski gitaristički kvartet u sastavu Josip Dragnić, Kajo Miličić, Goran Cetinić Koča i Martin Andrijašević održati će koncert klasične glazbe kao dio Lopudskog ljeta.
U utorak 27. kolovoza od 22 sata u Uvali Lapad nastupit će KUD Osojnik, a dan nakon, 28. kolovoza u isto vrijeme, klapa Kolafjaka održat će nastup u okviru programa ‘Ulicama našeg Grada / Serenada Gradu’. U četvrtak, 29. kolovoza od 22 sata ispred Kneževog dvora, klapa Kaše će pjesmom zabaviti ljubitelje dalmatinske glazbe. Sljedeći dan, 30. kolovoza u Uvali Lapad će u 22 sata pjevati klapa Pučki pjevači, dok će se klapa Kaše ponovno predstaviti u Trstenom, ispod platana, u 21 sat u sklopu Trstenskog ljeta.

Za vikend, točnije u subotu 31. kolovoza, s početkom u 22 sata, Gruška riva bit će mjesto održavanja već tradicionalne Gruške noći uz koncert grupe Magazin.

U nedjelju 1. rujna u 21 sat, na otoku Lopudu, u crkvi sv. Nikole održati će se koncert klasične glazbe u izvedbi violonista Volodje Balžalorskog i pijanista Jakše Zlatara.

 

Pročitajte još

[FOTO] Pogledajte kako je bilo na Noći vina u Pomeni

Dulist

UŽIVAO U KONCERTU Glumac Rodrigo de la Serna nije propustio zatvaranje 75. Igara

Dulist

Ponta Lopud Jazz Festival donosi niz predavanja svjetski poznatih jazz virtuoza

Dulist