Zanimljivosti

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Srđan i Vukan na skalinima sv. Vlaha, Maja Šuput stiže na Noć Ploča

maja suput noc uvale 9

I ovog nas tjedna očekuje niz nastupa u sklopu manifestacije ‘Ulicama našeg Grada’, a u nedjelju nas očekuje Noć Ploča na kojoj će vas zabavljati Maja Šuput.
Ovog ponedjeljka od 22 sata kod Onofrijeve fontane nastupit će klapa Kolafjaka. Utorak je u znaku klape Ragusavecchia koja će nastup imati u Uvali Lapad, također od 22 sata, dok će u Gradu zapjevati Pučki pjevači.
U srijedu, 23. kolovoza s početkom u 21 sat, KUD Marko Marojica zabavit će okupljene u Orašcu, dok će kraj Onofrijeve fontane od 22 sata nastup održati klapa Maestral.
Šipanci će moći uživati u predstavi Mara i Kata i to u srijedu, 23. kolovoza u Suđurđu s početkom u 20 sati.
U pjesmama klape Karaka možete uživati u petak, 25. kolovoza u Uvali Lapad od 22 sata.
Zanimljiv koncert očekuje nas u subotu, 26. kolovoza. Tada će, naime, u 19:30 sati ispred crkve sv. Vlaha poklon koncert Gradu kluba Dubrovnik iz New Yorka održati Srđan i Vukan. Istog dana od 21 sat na tenis terenima u Uvali Lapad nastup će održati Klapa Rišpet.
Tradicionalna Noć Ploča uz Maju Šuput održat će se u nedjelju, 27. kolovoza s početkom u 22 sata, kada će i u Gradu kraj Onofrijeve fontane nastupiti klapa Subrenum.
Također u nedjelju, na otoku Lopudu, u crkvi sv Nikole, u 21 sat, održat će se klasični koncert Caprice Viennois (Hege C.Tjönn, soprano; Cornelia Löscher, violina i Andrea Linsbauer, klavir).

Pročitajte još

Prije 14 godina zauvijek nas je napustio heroj Domovinskog rata Aljoša Nikolić

Dulist

Sretan rođendan našem kiparu Josipu Ivanoviću!

Dulist

More u Hrvatskoj postiglo rekordnu temperaturu od 29,7 stupnjeva

Dulist