Aktualno

ULICAMA NAŠEG GRADA Klape Maestral, Kaše i Ragusavecchia nastupaju u Mokošici!

kase 4
Kulturno – zabavni program ‘Ulicama našeg Grada’ kojeg organizira Grad Dubrovnik nastavlja se i u rujnu, a od subote, 9. rujna, program će se osim u povijesnoj jezgri i na Šetalištu kralja Tomislava proširiti i na Mokošicu.

Zajedničkim nastupom triju dubrovačkih klapa, klape Kaše, Maestral i Ragusavecchia, u subotu 9. rujna s početkom u 20 sati, započet će kulturno – zabavni program ‘Ulicama našeg Grada’ u Mokošici, a nastavit će se filmskom projekcijom za naše najmlađe u nedjelju 10. rujna.

Tijekom rujna ovaj kulturno-zabavni program svaku subotu i nedjelju uveseljavat će stanovnike Mokošice, a osim nastupa dubrovačkih klapa planiran je i filmski program na otvorenom. Koncerti kao i filmski program u Mokošici će se odvijati od 20 do 22 sata na igralištu pokraj caffe bara ‘Kiss’ prema sljedećem rasporedu:

• Subota, 16.9.2017. – Klapa Maestral i Ženska klapa Linđo
• Nedjelja, 17.9.2017. – Kinematografi Dubrovnik prikazuju Putovanje vremenom – putovanje života
• Subota, 23.9.2017. – Klapa Atlant Nedjelja, 24.09.2017. – Kinematografi Dubrovnik prikazuju film ZG80.

Koncerti pet dubrovačkih klapa nastavit će se odvijati na lokacijima unutar povijesne jezgre te u Lapadu na Šetalištu Kralja Zvonimira pokraj fontane, a od utorka 12. rujna, klapama se pridružuju i Pučki pjevači Dubrovnika koji će svoje sugrađana i goste glazbom uveseljavati svakog utorka u voltu prema Peskariji.

U povijesnoj jezgri, koncerti će se održavati od 21  do 22  dok će se koncerti u Uvali Lapad održavati od 21 sat do 22.30 sati.

U slučaju lošeg vremena program će se otkazati.

Pročitajte još

Požar kod Orebića brzom intervencijom vatrogasaca stavljen pod kontrolu

Dulist

MORE JE REKORDNO TOPLO Ovo su posljedice!

Dulist

PLANOVI EU Mađarima lokomotive, Slovencima željeznice, nama poboljšanje zaštitne ograde na autocesti

Dulist