Zanimljivosti

Uključite se u nagradnu igru “Sigurno ljeto”

sigurno ljeto 01

Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo – HIV savjetovalištem, CroAIDS organizira nagradnu igru "Sigurno ljeto".

U ovoj nagradnoj igri možete provjeriti svoje znanje, osvojiti nagrade tvrtke Durex koje je osigurao Reckitt Benckiser i poklon paket Zavoda.
Nagradnu igru možete pronaći na web stranici i facebook profilu Zavoda za javno zdravstvo dubrovačko-neretvanske županije.

 A o čemu je riječ? Sudionici koji točno odgovore na sva tri pitanja i čija imena budu izvučena uz nagrade dobit će i promotivne poklone Zavoda (penkale, kape, lopte za plažu). Odgovore s podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona/mobitela, e-mail adresa) pošaljite najkasnije do 25. kolovoza 2013. ispunjavanjem kontakt obrasca na web stranici Zavoda .

Nagradno izvlačenje održat će se 26. kolovoza 2013. u prostorima Zavoda u Dubrovniku u 11 sati, a objava dobitnika isti dan na web stranicama i facebook profilu Zavoda.

Vrijedi napomenuti i kako u nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i članovi njihovih obitelji.

Pročitajte još

MORE JE REKORDNO TOPLO Ovo su posljedice!

Dulist

LOKRUM – naša oaza mira!

Dulist

Novi zanimljivi tjedan u CDMO-u!

Dulist