Crna kronikaUrednički izbor

UHIĆEN 28-GODIŠNJAK Poticao Argentiku na prostituciju, zaradu međusobno dijelili

Shutterstock Images LLC 45

Uhićen je 28-godišnji hrvatski državljanin koji se sumnjiči za kazneno djelo prostitucije. Naime, poticao je 40-godišnju državljanku Argentine na pružanje različitih seksualnih usluga, a dobivenu zaradu su međusobno dijelili, ističu u priopćenju Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Temeljem raspisane potrage Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, osumnjičeni muškarac je uhićen jučer na graničnom prijelazu Vinjani Gornji nakon čega je doveden na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kako je od 25. siječnja do 8. veljače ove godine, radi stjecanja protupravne imovinske koristi, poticao navedenu državljanku Argentine na pružanje seksualnih usluga na području Dubrovnika za različite novčane iznose, ovisno o vrsti pružene usluge.

Zaradu su dijelili po pola, a 40-godišnjakinja je u navedenom vremenskom razdoblju osumnjičenom uplatila novčani iznos od najmanje 1.800 eura dok je ostatak zarađenog novca zadržala za sebe.

Osumnjičeni muškarac je uz kaznenu prijavu, predan u pritvorsku jedinicu PU dubrovačko-neretvanske, a navedena državljanka Argentine je zbog odavanja prostituciji prekršajno sankcionirana.

 

Pročitajte još

Državljanin BiH (36) vozio s 3 promila alkohola

Dulist

Vozio po Lastovu alkoholiziran i pod utjecajem droga

Dulist

Vozaču koji je teže ozlijeđen u prometnoj nesreći privremeno oduzet motocikl

Dulist