Sport

UFC Gladijator organizira višetjedni MMA kamp

gladijatori21

Dubrovački UFC Klub Gladijator uskoro organizira višetjedni besplatni MMA kamp za sve zainteresirane borce iz Hrvatske i okolnih zemalja, piše portal Profightstore.

Svim sudionicima bit će osiguran besplatan smještaj u Dubrovniku i hrana po sniženim cijenama. Borci će jedino morati pokriti troškove puta.

Kroz kamp će biti održavani svakodnevni treninzi, uz velik broj trenera i sparing partnera poput Mara Peraka, Kristijana Peraka, Ante Delije, Hrvoja Slade, Antuna Račića i mnogih drugih.

– Svi sudionici moći će sami određivati jačinu sparinga, tako da neželjenih situacija neće biti. Radit će se mnoštvo tehnika, sparinga i kondicijskih priprema, a ponajbolji borci imati će priliku nastupiti na nekim priredbama – stoji u pozivu.

Cilj kampa je razmijeniti skustva i ujediniti hrvatsku MMA zajednicu boraca, a ne ih razdvajati u sve manje i manje klubove.

– Pozivi su već počeli. Očekujemo veliki broj ljudi. Tu smo prvenstveno radi druženja i ujedinjenja kampova da napokon napravimo ono sto je do sada bila greška, a to je da borci iz Hrvatske i okolnih zemalja treniraju u različitim kampovima, a ne skupa. Mislim da Hrvatska ima dosta talentiranih boraca, a s ovim možemo napraviti jedan hrvatski Top Team – kazao je na tu temu MMA borac Maro Perak.

Pročitajte još

BARAKUDEU19 Velikom pobjedom nad Turskom do četvrtfinala

Dulist

Vlaho Pavlić Hrvatsku doveo do pobjede nad Crnom Gorom

Dulist

Lea Deranja nastavlja nizati odlične rezultate!

Dulist