DuList IN

U Zagrebu predstavljen dubrovački doček Nove

tz zagreb colonia 02

Danas je na posebnoj prezentaciji u Hotelu Dubrovnik  u Zagrebu predstavljena zimska turistička ponuda grada Dubrovnika s posebnim naglaskom na novogodišnji program uz sudjelovanje Indire Vladić i Tomislava Jelića iz grupe Colonia koji su glavne zvijezde dočeka na Stradunu.

Uz Turističku zajednicu grada Dubrovnika  na prezentaciji je sudjelovala udruga Agroturizam Konavle koji su predstavili programe Mirisi Božića u Konavlima, a druženje je završilo kušanjem  konavoskih vina.
 
Za tridesetak novinara i poslovnih partnera organizirano je predstavljanje zimske turističke ponude u gradu Dubrovnika, kulturnih i zabavnih događanja, od sv.Nikole, Dočeka Nove godine, Feste sv.Vlaha, a predstavljena je i posebna ponuda dubrovačkih hotelskih kuća i agencija za zimski odmor i doček Nove 2014. godine.
 
– Na početku prezentacije direktorica Romana Vlašić naglasila je kako smo ponosni što je Dubrovnik ove godine hrvatski turistički prvak i uputila poziv svima da posjete naš grada u vrijeme Božićnih i novogodišnjih blagdana – stoji u priopćenju gradskog TZ-a. Indira Vladić i Tomislav Jelić izrazili su zadovoljstvo što će nastupiti za Doček Nove godine na Stradunu i u Dubrovniku koji im je uvijek posebno u srcu.
– Vezani smo za Dubrovnik na poseban način, rado se sjećamo 2008. godine i nastupa u povodu Davis Cupa, a  za ovogodišnji doček vam obećavamo vrhunski provod, puno plesa i zabave! – istaknuli su Indira i Tomislav.
 
Ivo Mujo iz udruge Agrotuizam Konavle predstavio je  sedmu po redu manifestaciju Mirisi Božića u Konavlima i sve programe koji će s organizirati u vremenu od 22. do 31. prosinca, posebno Festival zelene menestre i vina koji je zakazan za 29. prosinca na Grudi.
 
Posjetitelji prezentacije su i nagrađeni vinom, blagdanskim večerama i  vikend boravkom u hotelu Pucic Palace, a kušala su se i vina vinarija Vodopić, Strujić i Miljas.

Pročitajte još

Tanja Matić Jovanović provodi godišnji odmor u rodnom Dubrovniku

Dulist

PIŠE PAVO JANČIĆ ‘Sunčanje na Mjesecu ili kaj je to Jupa?’

Dulist

Jelena Perčin i Ante Gelo zajedno plove na ‘Oliveru’ prema Korčuli

Dulist