Grad

U TIJEKU NADOGRADNJA Lero želi 4 zvjezdice u 2015.!

Hotel Lero u obnovi

Na dubrovačkom Hotelu Lero već neko vrijeme obavljaju se radovi. Kako saznajemo od direktorice Nataše Bašić, riječ je o rekonstrukciji i nadogradnji s konačnim ciljem dobivanja četiri zvjezdice.

– Na četvrtom katu imali smo ogromne terase, koje nisu bile komercijalno iskoristive, a samo su prokišnjavale. Na tom dijelu se sad gradi novih šest smještajnih jedinica – kazala nam je Bašić te dodala kako i ovih dana jedna zgrada u hotelu normalno radi.

– U prosincu 2013. godine dobili smo građevinsku dozvolu. Nastojat ćemo dio radova dovršiti do sezone, odnosno do 1. travnja dokad moramo maknuti skelu, a dio radova nastavit će se nakon sezone. Proširujemo kapacitete, a krajnji su nam cilj četiri zvjezdice od sezone 2015. – istaknula je Bašić te podsjetila kako je u posljednje dvije godine za cijeli postojeći kapacitet promijenjen namještaj i keramika.

– Sve su sobe, koje nisu dirane od 1998. godine, obnovljene i sad idemo dalje. Na koncu ćemo još ‘ušminkati’ i ulaz u hotel – izjavila je Bašić te najavila daljnji plan nadogradnje.

– Već od studenog nastavljamo radove kako bismo iznad restorana izgradili još tri kata. Potom slijedi i podzemna garaža ispod trenutnog parkirališta. Podzemna garaža nam postaje nužnost zbog dodatnog kapaciteta – rekla je Bašić te zaključila kako ih čeka još puno posla jer se projekt rekonstrukcije i nadogradnje radi u fazama.

Pročitajte još

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist