DuList PROMO

U SUBOTU Prezentacija u Pridvorju ‘Ekološka poljoprivredna proizvodnja, primjer dobre prakse vinarije Križ’

najava vinarija kriz

Udruga Agroturizam Konavle organizira prezentaciju ‘Ekološka poljoprivredna proizvodnja, primjer dobre prakse vinarije Križ’ u subotu, 18. veljače 2023. u Samostanu sv. Vlaha, Pridvorje s početkom u 18 sati.

Dr. sc. Marijeta Čalić i Denis Bogojević Marušić će podijeliti svoje iskustvo uzgoja grožđa i prerade vina vinarije Križ koja se od 2008. bavi ekološkim uzgojem vinove loze te su prvi certificirani ekološki proizvođači grožđa u županiji.

Ova prezentacija se provodi u okviru projekta ‘NOVA GENERACIJA za novi razvojni koncept ruralnog turizma’ te je nastavak jučerašnjeg predavanja dr. sc. Dijane Posavec iz Centra dr. Rudolfa Steinera koja je okupljenima održala predavanje o biodinamičkoj agrikulturi i osnovnim postulatima, metodama i tehnikama biodinamičkog uzgoja.

Nakon edukacijskog ciklusa Agroturizam Konavle planira tijekom ožujka 2023. godine organizirati edukacijsko putovanje i posjetiti primjere dobre prakse kako bi potakli projektne ideje i dali novi inpuls daljnjem razvoju ruralnog turizma u Konavlima.

Projekt ‘NOVA GENERACIJA za novi razvojni koncept ruralnog turizma’ provodi se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta RH.

Pročitajte još

Neizostavan element moderne higijene

Dulist

LIBERTAS MEĐUNARODNO SVEUČILIŠTE Prijave u tijeku!

Dulist

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist