DuList IN

U SUBOTU Potražite predivne božićne ukrase u Udruzi Down sindrom!

udruga down sindrom

Ako ste već u potrazi za božićnim ukrasima ili poklonima, imamo prijedlog za vas. Udruga za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije organizira Dan otvorenih vrata u subotu, 25. studenog organizira Dan otvorenih vrata s početkom u 11 sati.

Tog će se dana predstaviti radovi starije djece koju su izradili na likovnim radionicama s roditeljima i s divnim umjetnicama. Svi će moći navedene radove i kupiti. Radi se o ukrasima koje možete iskoristiti prilikom uređivanja svog doma u božićnom razdoblju, a mogu poslužiti i kao divni pokloni. Riječ je o raznovrsnim keramičkim zdjelicama, kikarama, anđelima, cvjetovima, magnetima, adventskim vjencima, ali i balunima za bor.

udruga down sindrom 16

-Sretna sam što možemo organizirati takav događaj prvenstveno što to veseli našu djecu. Stvarno se uvijek trude tijekom radionica, bude im lijepo i druže se! Sretni su kad naprave nešto, odnosno kad završe neki projekt. Nama su ovakva događanja veliko zadovoljstvo jer možemo pokazati na čemu se sve radi. Prethodne radionice s umjetnicama Jasminom Runje i Katijom Bušlje su bile nikad ljepše i stvarno su puno toga napravili – ističe predsjednica udruge Sonja Majer koja vas poziva da zavirite u njihovo malo, kreativno carstvo!

udruga down sindrom 3

Prostorije udruge na adresi Iva Vojnovića 31 bit će otvorene od 11 do 17 sati.

Isto tako, ako ih nećete moći posjetiti tijekom Dana otvorenih vrata, možete ih kontaktirati na broj 098/296-122 i dogovoriti dolazak u udrugu.

Pročitajte još

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist

VIKINGS: VALHALLA Objavljena treća sezona serije snimane u Dubrovniku

Dulist