DuList IN

U SUBOTU Deseti susret ljubitelja Vespi u Dubrovniku

vespa 4

Ove subote se održava jubilarni, deseti susret ljubitelja Vespi u organi­zaciji Vespa kluba Dubrovnik, na što su, kako nam kažu, iznimno ponosni.
— Trenutno je prijavljeno oko pede­setak sudionika, a očekujemo da će do subote taj broj biti i veći jer svi vole doći posjetiti Dubrovnik i uživati u điru oko grada što ćemo im i priu­štiti našim programom. Okupljanje je u Caffe baru Solitudo od 9 do 10 sati, onda krećemo u đir oko grada. Preći ćemo preko Mosta dr. Franja Tuđmana uz neizbježno fotografiranje. Kasnije ćemo produžiti u jedan od najljepših restorana u okolici ‘Koraćevo’. Nakon objeda i natjecanja u sporoj vožnji, idemo na kupanje u Štikovicu. Sve to ćemo zaokružiti druženjem uz živu glazbu u Pivnici Dubrovnik – ističu nam iz Vespa klub Dubrovnik. Inače, trenutno broje 28 članova. Vrlo su aktivni na skoro većini sličnih susreta koje organiziraju drugi klubovi diljem Hrvatske.
— Klub je osnovan 2009. godine, samo dvije godine nakon osnutka Vespa kluba Hrvatske i od tada skoro svake godine putujemo na sve značaj­nije vespa susrete bilo po Hrvatskoj ili u inozemstvu, od Italije, Njemačke, Grčke, Mađarske, Austrije do Makedo­nije. Nakon ovog susreta se nadamo kojem novom članu. I naravno, svi su dobrodošli jer je zabava i dobar provod zagarantiran – naglasili su.

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist