Sport

U SPOMEN NA MARA PERAKA Gladiatori pozivaju na seminar Alistaira Overeema i akciju za ‘Anđele’

overeem1

Dubrovački Gladiatori obilježit će godišnjicu smrti svog osnivača Mara Peraka seminarom kojega će voditi slavni nizozemski kikboksač i MMA borca Alistair Overeem. Na seminaru, koji se održava 26. srpnja u 11 sati u dvorani za borilačke sportove u Gospinom polju sudionici će moći doznati sve o borilačkim vještinama, a ovaj događaj ima i humanitarni predznak.
Naime, slavni nizozemski borac, jedan od najjačih i najboljih boraca na svijetu svih vremena, održat će još jedan seminar, i to u Splitu gdje će postati novi član Međunarodne Kuće slave borilačkih vještina i sportova. U Kući slave, u proteklih devet godina, nagrade i priznanja je primilo preko 100 počasnika iz 43 države svijeta. I Maro Perak je jedan od njih…

Već petu godinu zaredom svi sudionici i počasnici Kuće slave pomažu svojim direktnim donacijama splitskoj Udruzi Anđeli koja skrbi o djeci s najtežim poteškoćama u razvoju, a kako navode iz Ultimate fight kluba Gladiator ‘Maro Perak’, i dan danas muče ih egzistencijalni problemi zbog nesluha onih političara kojima bi to trebala biti normalna dužnost i obveza da im pomognu.
Raritet je ovakva priredba u cijelom svijetu, navode dalje Gladiatori, i stoga je za svaku pohvalu sama vizija, ideja i realizacija promotora Kuće slave Hrvoja Znaora, nekadašnjeg jujitsu šampiona, a danas trenerskog stručnjaka, skupa s Ankom Đikić i Dijanom Aničić iz Anđela.
– Opstati na visokom nivou, ispuniti sve tražene ciljeve i kriterije, širiti sportske horizonte i trenirati s najboljima, a uz to pomagati najpotrebitijima, jedinstveni je logo ovog sjajnog ali iznimno kompleksnog projekta koji u svakom pogledu zaslužuje puno veću podršku. Barem zbog Anđela… – istaknuo je Znaor.
I dubrovački klub na čelu s Perakom organizirao je humanitarne događaje pa stoga ne treba čuditi ni ova najnovija akcija.
– Godinama je naš klub pod vodstvom Mara Peraka organizirao humanitarne događaje, a ovaj seminar je prilika za to. Unaprijed zahvaljujemo svima koji će se uključiti u humanitarnu akciju, te pomoći ovaj put ‘Anđelima’ – naglasili su iz Ultimate fight klub Gladiator.
Svi se možete uključiti u pomoć Udruzi roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju ‘Anđeli’. Svoje donacije možete uplatiti na IBAN: HR23 2330 0031 1004 1792 3, OIB: 87842671860.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist