Crna kronikaUrednički izbor

U prometnoj nesreći na Batahovini smrtno stradao igrač MNK Squarea Andro Zarač

andro zarac

U sinoćnjoj teškoj prometnoj nesreći na Batahovini smrtno je stradao igrač MNK Squrea Andro Zarač, potvrdio nam je to predsjednik kluba Željko Raguž.

-Nažalost, informacija je točna. Igrao je turnir na Kantafigu, nakon toga je sjeo na motor, nije bio problem u brzini, već se s njega srušio zbog zastoja srca – rekao je Raguž.

Liječnici su ovog 19-godišnjaka pokušali reanimirati, ali, nažalost, nisu uspjeli.

Andro Zarač bio je vrlo talentiran igrač MNK Squarea u kojem je igrao kroz protekle dvije sezone, a prošle je godine nastupio za hrvatsku U 19 futsal reprezentaciju u kojoj se iskazao kako golovima tako i prikazanom igrom.

Podsjetimo, do prometne nesreće je došlo kada je 19-godišnjak upravljao mopedom dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Dubrovnika u pravcu Sustjepana, te je u jednom trenutku, iz neutvrđenih razloga, vozilom skrenuo desno i udario u brdo, izvijestili su iz policije.

Uslijed udara, 19-godišnji vozač i njegova 18-godišnja suputnica pali su na kolnik dok se moped nastavio nekontrolirano kretati po kolničkoj traci. Od zadobivenih ozljeda 19-godišnji vozač mopeda smrtno je stradao na mjestu događaja, dok je 18-godišnja suputnica zadobila lakše tjelesne ozljede. Vozač mopeda i suputnica su za vrijeme vožnje nosili zaštitne kacige.

Obitelji i prijateljima izražavamo iskrenu sućut.

Pročitajte još

Brzom intervencijom ugašen požar uz magistralu kraj skretanja za Bosanku

Dulist

Požar na Pelješcu pod nadzorom, vatrogasci rade na sanaciji

Dulist

DORH ponovno uložio žalbu i traži produljenje istražnog zatvora za Albanku Ymeri

Dulist