Grad

U PONEDJELJAK Valamar Riviera poziva na Dan otvorenih vrata

valamar importanne babin ku

U suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područnom službom Dubrovnik, Valamar Riviera, Podružnica za turizam Dubrovnik-Babin kuk organizira Dan otvorenih vrata koji će se održati 29. veljače 2016. u 10 sati u kongresnoj dvorani hotela Tirena na Babinom kuku.

– Dan otvorenih vrata jedinstvena je prilika svim nezaposlenim Dubrovčanima koji žele raditi u hotelijerskoj industriji na poslovima konobara, pomoćnih konobara, kuhara, pomoćnih kuhara, kuhinjskih radnika, recepcionera, sobarica i spremačica da se pobliže upoznaju s načinom rada u navedenim područjima, postojećim stručnim timom te da se i sami predstave. Stručni tim s kojim će svi kandidati imati prilike razgovarati sastoji se od voditelja pojedinih odjela kao što su kuhinja, restoran i domaćinstvo te zaposlenika službe ljudskih resursa – Ističu iz Valamar Riviere.

Valamar Riviera najveće je turističko društvo i grupa po kapacitetima u Hrvatskoj koja uključuje 43 objekta na jadranskoj obali, odnosno 30 hotela i ljetovališta, te 13 kampova od Istre i otoka Krka do Dubrovnika, ukupnog kapaciteta za više od 48.000 gostiju.

Valamar Riviera vlasnik je brenda Valamar Hotels & Resorts, ujedno i prvog hrvatskog hotelskog brenda, koji predstavlja kombinaciju međunarodnog standarda kvalitete usluge, mediteranskog gastronomskog užitka i elemenata hrvatskog gostoprimstva, kao i brenda Camping Adriatic by Valamar koji se odnosi na kampove, čiju iznimnu kvalitetu potvrđuju brojna međunarodna priznanja, certifikati i nagrade.

Valamar Riviera okuplja pojedince željne rada u dinamičnom okruženju, u kojem svaki novi dan predstavlja novu priliku za postizanje profesionalnih ciljeva. Prepoznaje talente, predanost i upornost kod pojedinaca koje razvija uz kontinuirano stručno i osobno usavršavanje. Rukovodi se partnerstvom i uzajamnim povjerenjem i tako osnažuje svoju najveću vrijednost – ljudski kapital.

Pročitajte još

Raspisan je javni natječaj za zakup 15 garažnih mjesta u Mokošici!

Dulist

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist