Aktualno

U NOĆI SA SUBOTE NA NEDJELJU Policija nadzire ‘četiri ubojice u prometu’

Policija Akcija Boninovo 26

Policijski službenici prometne policije će u noći sa subote na nedjelju 21./22. listopada na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske provesti preventivno-represivnu akciju kojom će se pojačano nadzirati najteži prometni prekršaji kolokvijalno zvani četiri ubojice u prometu, navode iz PU DN.

Najavama ovakvih akcija želi se vozačima skrenuti pozornost na spomenute prometne prekršaje i utjecati na svijest vozača da ih ne čine, a sve kako bi se broj prometnih nesreća kojima su upravo ovi prometni prekršaji uzrok, sveli na najmanju moguću mjeru

Aktivnosti iz najavljene akcije prvenstveno će biti usmjerene na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i/ili droga, nepropisnom i/ili neprilagođenom brzinom te nadzora korištenja sigurnosnog pojasa i mobilnih uređaja za vrijeme vožnje.

Ujedno, tijekom akcije suzbijat će se svako grubo kršenje prometne discipline te ostalih prekršaja koji su u uzročno posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća, posebice s najtežim posljedicama.

Pročitajte još

GLOBALNI IT KVAR Jeste li pokušali ugasiti i upaliti računalo 15 puta?

Dulist

OBAVIJEST SANITATA Zatvaranje Ulice don Frane Bulića i parkinga Gradac

Dulist

Iz Valamara reagirali i kategorički odbacili tvrdnje optužbe Udruge Divlja liga

Dulist