Aktualno

U NEDJELJU Zatvara se promet zbog međunarodnog triatlona

esf 2023 map 1

U nedjelju, 20. listopada, Dubrovnik će biti domaćin 6. Međunarodnog triatlona, koji će se održati od 10:00 do 13:30 sati. Utrka započinje u Gruškoj luci plivačkim dijelom, nakon čega slijede biciklistički i trkački segmenti. Natjecatelji će sudjelovati u dvije discipline: Sprint triatlon, koji obuhvaća 750 metara plivanja, 20 kilometara bicikliranja i 5 kilometara trčanja, te Olimpijski triatlon s 1500 metara plivanja, 40 kilometara bicikla i 10 kilometara trčanja.

Zbog održavanja utrke, doći će do privremenog zatvaranja prometnica u Gradu. Cesta od Autobusnog kolodvora (Kantafig) do ACI Marine Komolac bit će zatvorena od 10:15 do 12:15 sati, dok će Obala Ivana Pavla II. i Obala Stjepana Radića, od Radeljevića do kružnog toka kod Solske baze, biti zatvorene od 10:30 do 13:30 sati.

Promet će biti potpuno obustavljen na više ključnih prometnica tijekom prolaska triatlonaca. Raskrižje kod hotela Petka bit će zatvoreno tako da se onemogući uključivanje vozila iz ulica O.S. Radića i Od sv. Križa u ulicu Ivana Pavla II. Promet će biti zatvoren i kod raskrižja “Solska baza”, gdje će vozila biti preusmjerena prema ulici A. Hebranga. U raskrižju Sustjepan, promet će se zatvoriti na državnoj cesti D-420, kod križanja s ulicom Juraja Klovića.

Banner 300x250 DU 1

U naselju Komolac promet će biti zatvoren kod skretanja za ACI Marinu, dok će za vozila iz smjera Mokošice prije benzinske crpke INA biti postavljena prometna signalizacija koja preusmjerava promet prema naselju Brgat. Također, na državnoj cesti D-420, kod mosta Dr. Franje Tuđmana, izlazne prometne trake iz prostora Luke Dubrovnik bit će zatvorene.

Organizatori mole građane za razumijevanje i suradnju tijekom ovog sportskog događaja. Više informacija možete pronaći na web stranici www.earthseafire.eu.

Pročitajte još

Avion za Dubrovnik kasni četiri sata zbog tehničkih poteškoća

Dulist

BAČIĆ PREDSTAVIO STAMBENU POLITIKU Ovo su Vladini odgovori na iznimno visoke cijene stanova u Hrvatskoj

Dulist

Počelo osmo izdanje ‘Stajuna od lumblije’ u Veloj Luci

Dulist