Sport

U Metkoviću se održava Nacionalni dan: Pridružite se sportskom selu Europskog tjedna sporta!

grad od rijeci

Europski tjedan sporta, koji se održava u organizaciji Ministarstva turizma i sporta, ove nedjelje poziva sve građane Metkovića i okolice na veliko sportsko druženje. Na Nacionalnom danu – sportskom selu, koji traje od 11 do 17 sati, predstavit će se brojni klubovi Metkovića i Dubrovačko-neretvanske županije. Pridružite nam se svi u prazniku sporta, upoznajte se s klubovima, ali i odradite besplatni trening koji će se održati u 14 sati pod vodstvom trenera Patrika Kramarića.

Nacionalni dan – sportsko selo je dan posvećen sportu i aktivnostima na otvorenom, okuplja sportske organizacije, udruge i klubove diljem zemlje te potiče zdrav način života i timski duh kroz razne sportske aktivnosti i igre. Ovaj dan istovremeno slavi i važnost sporta kao sredstva za razvoj pojedinaca i društva u cjelini. U Metkoviću ćemo kroz sportsko selo okupiti sportske klubove i udruge grada Metkovića i Dubrovačko–neretvanske županije koji će taj dan imati priliku građanima prezentirati svoj sport, ali i rad svoje udruge.

Program počinje u 11 sati, a predstavit će se sljedeći klubovi: ŽRK Metković, Gimnastički klub Neretva, ŽOK Metković, Tenis klub Metković, BK Metković, ŽNK Neretva, NK Neretva Metković, Judo klub Dubrovnik 1966 , PK Komin, ONK Metković, HPD Gledavac Metković, Aktivna Hrvatska, VK Neretvanski Gusar, RK Metković Zalmo, BK Relaks, Športski karate klub Metković, Rukometna akademija Jerkovac, Ragbi klub Dubrovnik i Boksački klub Metković.

Na samom otvaranju Nacionalnog dana – sportskog sela građanima će se obratiti državni tajnik Josip Pavić, gradonačelnik Grada Metkovića Dalibor Milan i pročelnica Upravnog odjela za poslove župana i Županijske skupštine Žaklina Marević.

Banner 300x250 DU 1

Uz samu prezentaciju sportova, Dj Saša Šoštarić zadužen je za glazbu i atmosferu dok će program voditi Darija Mikulandra Žanetić.

 

Pročitajte još

PROMJENA VLASNIŠTVA Pro Recco pod vodstvom Sandra Sukna prešao u ruke obitelji Behring

Dulist

PARSKI TURNIR BRIDŽA Zlatni su Zvrko i Majstorović

Dulist

Francuzi ‘naljutili‘ jugaše, pa izgubili 6 razlike

Dulist