DuList PROMO

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

xd design naslovna

Večeras su se ljubitelji avangardne mode i umjetnosti i kupci brenda okupili na ekskluzivnoj prezentaciji XENIA DESIGN ACTII kampanje u XD Dubrovniku storeu u hotelu Rixos.

Predstavljena na svilenoj tkanini, XD SS24 ACTII kampanja je bila kulisa za performans mlade umjetnice Dore Brkarić koja je izvela site specific verziju svog performansa “S T R I P T E A S E”. U performansu umjetnica izaziva prezentaciju vlastitoga tijela kroz praksu snimanja, eksponiranja i prikazivanja detalja i identiteta koje to tijelo stvara. Preispituje se krhkost tijela, njegova ranjivost u odnosu na medij mobitela te društvenih mreža koje su utkane u svakodnevnu poru našega života danas. Uz pokušaj skidanja odjeće tijelo gubi funkciju ljudskoga i dovedeno je do granica apstraktnog. Performans je izveden uz pratnju Gale Marije Vrbanić koja je izvodila glazbeni dio performansa na električnoj gitari. Distorzijom zvuka uronila je u vlastito iskustvo i pretapala žanrove.

Posvećenost detaljima, proizvodnja u Hrvatskoj, inovativnost i vrhunski krojevi prepoznatljiv su element XD kolekcija. Dizajn koji spaja najkvalitetnije materijale i neklasične krojeve, te stvara nove suodnose i kontraste, karakterističan je i za novu XD kolekciju.

Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik koji je razvijen u XD dizajn centru.

U fotogaleriji pogledajte kako je bilo te tko je sve došao na XD ACTII predstavljanje i party u XD Dubrovnik store!

XENIA DESIGN kolekcije dostupne su u više od 300 trgovina diljem svijeta i četiri XD prodajna mjesta u Hrvatskoj. Otkrijte ekskluzivan drop kolekcije koji je već dostupan online na xd-store.com

Pročitajte još

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada

KINEMATOGRAFI Novi naslovi u novom kino tjednu

Željka Krstulović

Tvrtka Pizza Shop u vrhu među poduzetnicima ugostiteljima i po plaćama

Željka Krstulović