DuList IN

U Centru za mlade održane radionice crtanja 3D olovkama

3d olovke centar za mlade 17

Nakon što je Centar za mlade Dubrovnik službeno otvorio svoje nove prostore u Luci Dubrovnik, iznad autobusnog kolodvora na Međunarodni dan mladih u srijedu, 12. kolovoza, već ovaj tjedan su nastavljene radionice crtanja 3D olovkama.

Radionice su organizirali i održali Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika u suradnji s Informatičkim klubom Futura. Kao i sve ostale radionice i događanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture i njenih članica i ove radionice su bile u potpunosti besplatne za sve polaznike.

Prilikom organizacije radionica, planiralo se održati četiri radionice, po dvije u srijedu i četvrtak. Zbog velikog interesa djece i mladih sva četiri termina su se na brzinu popunila, pa su se otvorila i dodatna dva termina u petak. Sve radionice uključujući i nove termine u petak su bile popunjene.

Na radionicama su polaznici uz pomoć mentora i 3D olovki crtali zanimljive predmete prema predlošcima ili po želji. Sve što su polaznici nacrtali na kraju radionice su uzeli sa sobom na uspomenu na radionicu.

Pročitajte još

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist

[RAZGOVOR] Leona Miletić-Dri: Ljubav prema glazbi naslijedila sam od babe Đoke

Maris Guca

Dođite u Slano na ‘Wine & Fish Street Food Night’!

Dulist