Sport

U ČAST RATKA RUDIĆA Zlatne barakude ponovno na okupu!

docek144

Na Korčuli će se za vikend pred nama okupiti vaterpolska reprezentacija koja je na Olimpijskim igrama 2012. osvojila zlatnu medalju. Tako će ponovno na okupu biti neka od najvećih imena ne tako davne povijesti hrvatskog vaterpola poput Sandra Sukna, Josipa Pavića, Andra Bušlje, Nikše Dobuda, Frana Vićana, Damira Burića, Mara Jokovića, Samira Baraća, Ivana Buljubašića, Miha Boškovića, Petra Muslima, Igora Hinića i Paula Obradovića.
Objedinjeni pod zastavom Hrvatske zaigrat će revijalnu utakmicu u čast oproštaja legendarnog hrvatskog trenera Ratka Rudića, koji će ih, kao i tada, u ulozi trenera voditi s klupe.
U bazenu će im se suprotstaviti reprezentacija Svijeta. Nju pak čine svjetske vaterpolske zvijezde kao što su Andrija Prlainović (Srbija), Boris Zloković (Crna Gora), Felipe Perrone (Španjolska), Daniel Lopez Pinedo (Španjolska), Aleksandar Ivović (Crna Gora), Valentino Gallo (Italija), Duško Pijetlović (Srbija), Tamas Kasas (Mađarska), Matteo Aicardi (Italija), Zoltan Szecsi (Mađarska), Georgios Afroudakis (Grčka), Christos Afroudakis (Grčka).
Ovaj vaterpolo spektakl zaokružit će panel o vaterpolu i projekcija filma o Ratku Rudiću koji je nedavno osvojio glavnu nagradu na filmskom festivalu u Parizu koji je trajao tijekom Olimpijskih igara, a u konkurenciji od 25 filmova iz cijeloga svijeta.

Pročitajte još

Metković postaje globalno središte: Svjetsko prvenstvo u kajaku i kanuu maratonu

Dulist

Joković i Fatović u najboljoj sedmorki olimpijskog turnira!

Dulist

VATERPOLISTI STIGLI U GRAD Hvala što nas činite ponosnima

Dulist