Aktualno

U 72. godini života napustio nas je dubrovački branitelj Igor Žuvela

igor zuvela

U 72. godini života, nakon duge i teške bolesti, napustio nas je dubrovački branitelj Igor Žuvela. Rođen je u Šibeniku 23. prosinca 1952., a osnovnu školu i gimnaziju završio je u Dubrovniku, gdje je studirao ekonomiju na Fakultetu za turizam i vanjsku trgovinu.
Bio je dragovoljac Domovinskog rata u sastavu 2. bojne 163. brigade HV, gdje je obnašao zapovjedne dužnosti. Umirovljen je kao časnik HV s činom satnika.
Tijekom svoje radne karijere bio je voditelj fakturne službe za englesko govorno područje u Atlasu. Potom je bio zaposlen kao voditelj predstavništva Zetatransa za investicije sarajevskog Energoinvesta za TE i rudnik Gacko, a nakon toga pomorski agent Oceantransa u Pločama. Također, bio je zaposlen kao voditelj međunarodne špedicije u DTS-u te kao direktor i suvlasnik dubrovačkog uvozno – izvoznog poduzeća Dubrovnik Quadrum i direktor i vlasnik izvozno – uvoznog veletrgovačkog poduzeća u Dubrovniku. Prije umirovljenja, zbog invaliditeta nastalog kao posljedica sudjelovanja u Domovinskom ratu, bio je zaposlen kao direktor tvrtke Auto Dubrovnik.
Dubrovčani će ga se sjećati i po angažmanu najprije u udruzi, a potom i stranci Dubrovnik regija.

Redakcija DuLista izražava sućut obitelji.

Pročitajte još

NEKADAŠNJI ŽUPNIK SV. VLAHA U SLANOME Fra Mladen Vukšić novi je kotorski biskup

Dulist

Ne kupajte se u Mlinima, more je zagađeno fekalijama!

Dulist

Voda s izvorišta Palata i dalje nije za piće, i danas stižu cisterne

Dulist