DuList PROMO

Tvrtka Pizza Shop u vrhu među poduzetnicima ugostiteljima i po plaćama

tutto bene nova

Prema podacima Financijske agencije o ugostiteljima u 2023. dubrovačka tvrtka Pizza Shop je 18. na listi 100 najuspješnijih poduzetnika ugostitelja u Hrvatskoj, donosi Jutarnji list.

Pizza Shop, renomirana tvrtka iz Dubrovnika, koja je zauzela impresivno 18. mjesto ističe se daleko najvećom prosječnom neto plaćom. Njihovi radnici, njih 54, u prošloj su godini imali prosječnu neto plaću od čak 2147 eura. Ovaj iznos, piše dalje Jutarnji list, značajno nadmašuje prosječne plaće ostalih ugostiteljskih tvrtki, uključujući Bar i More iz Malinske s prosječnom plaćom od 1541 euro i dubrovačku tvrtku Nautika s 1514 eura.

Pizza Shop je osnovao Mario Zvono 2002. godine, a tvrtka je doživjela značajan rast i transformaciju. Uz pripremu hrane, Pizza Shop se istaknuo kao vodeći veleprodajni centar u Dubrovačko neretvanskoj županiji, opskrbljujući male trgovce, restorane, ugostitelje i hotele. Njihova ugostiteljska ponuda uključuje poznate objekte kao što su TuttoBene Fast Food – Old City, TuttoBene Pizzeria & Fast Food – Lapad Bay, TuttoBene Pizzeria & Fast Food – Srebreno i Mea Culpa Pizzeria & Trattoria. Sve to iznio je Jutarnji list u članku o najuspješnijim ugostiteljima.

Pizza Shop ne samo da postavlja visoke standarde u Dubrovniku, već i u cijeloj Hrvatskoj, pokazujući kako pravi lideri u ugostiteljstvu vrednuju svoje radnike, ističu iz ove dubrovačke tvrtke. Ovaj primjer može poslužiti kao inspiracija drugim ugostiteljskim objektima da se posvete stvaranju boljih uvjeta rada, što u konačnici doprinosi boljem iskustvu gostiju i dugoročnom uspjehu. U svijetu gdje je konkurencija sve veća, a očekivanja gostiju rastu, Pizza Shop se izdvaja kao svijetli primjer kako poslovanje koje cijeni svoje zaposlenike može ostvariti izvanredne rezultate i ostaviti pozitivan trag u industriji ugostiteljstva.

 

Pročitajte još

U GRAĐI Odjel domaćinstva – nema čega nema

VEČERAS NE NAVIJAJ SUHA GRLA I GLADAN Dođi u Lazarete na Burger Fest

SURADNJA S LOKALNOM ZAJEDNICOM Nastup mališana iz DV ‘Mala kuća’ u ACI marini Dubrovnik