Sport

TURNIR ‘HLADNICA’ Pobjednik je Caffe bar Puls!

28062018 turnir hladnica nogomet 1

Caffe bar Puls osvojio je ovogodišnje izdanje turnira na male barice ‘Hladnica 2018.’ nakon pobjede u četvrtak navečer u finalu nad Brkatim slonovima 2:1 nakon penala.

Nakon što je ‘regularni’ dio završio bez pogodaka mirniji su ipak bili Pulsovci, koji su naslov osvojili u sastavu: Zoran Primić, Marko Dadić, Duje Rezo, Mato Šimunović, Romano Levanat, Goran Čupić, Srđan Rilović, Stijepo Gavrilica i Hrvoje Šimunović. Brkati slonovi do drugog su mjesta stigli u sastavu: Oliver Milošević, Dario Marinović, Antonio Pjević, Matej Gaće, Daniel Bokić, Rade Ljubišić, Antun Bačić i Vlado Đurović.

Treće mjesto pripalo je momčadi Cale d.o.o., koja je u meču za broncu svladala Babin Kuk s 2:1, također nakon boljeg izvođenja penala. Cale d.o.o. je do bronce stigao u sastavu Niko Vlahušić, Ivo Vlahušić, Frano Vlahušić, Pero Ševo, Marko Ilić, Nikola Bazdan, Hrvoje Lončarica, Dario Burmas, Hrvoje Bogdanović i Šime Popović.

Prvacima je uz pokal pripala i novčana nagrada u iznosu od 10 tisuća kuna, drugima 5 tisuća, trećima 2 tisuće, a četvrtima tisuću kuna. Najboljim igračem turnira proglašen je Duje Pezo (Caffe bar Puls), najbolji strijelac je Andro Zarač (Rekreativci), dok je pokal za fair play dodijeljen momčadi Hoteli Maestral.

Maximus je vladar veteranskog turnira. Treći put zaredom su osvojili titulu najboljih. U finalnom okršaju između Maximusa i Kantafiga ‘regularni’ dio završio je bez pobjednika – 1:1. Pogodak za Maximus postigao je Denis Sarić dok je strijelac za izjednačenje bio Mario Maslač. U ruletu penala više uspjeha imali su igrači Maximusa koji su slavili 3:2.

Maximus je do naslova stigao u sastavu Elin Đapo, Ivica Gvozden, Mirsad Dilberović, Arijan Hađović, Denis Sarić, Ahmet Brković, Tomi Sopjanac, Mirko Prka i Miho Zvone. Kantafig se okitio srebrom igrajući u sastavu Almir Avdić, Mesud Čustović, Hasan Kacić, Darijo Burđelez, Marijo Maslač, Denis Kočić i Muharem Kočić. Treće mjesto pripalo je momčadi Karlovačko koja je slavila nad momčadi Evo nas opet 3:2. Karlovačko je nastupilo u sastavu Lukša Cvjetović, Antonio Svetac, Miho Dadić, Ivica Jupek, Drago Jupek, Ivan Kolobara, Ivan Đurđević i Dario Glunčić.

Najbolji igrač turnira je Ivica Gvozden (Maximus), najbolji strijelac turnira s 6 pogodaka je Denis Sarić (Maximus), a pokal za fair play pripao je momčadi Evo nas opet.

Premda je finalni dan odigran po dosta hladnom vremenu, to nije omelo gledatelje koji su u velikom broju okupirali tribine.

U finalnoj večeri nastupile su ženske nogometne ekipe Sirene i Žute pantere, a uoči samog finala atmosferu je dodatno zagrijao Plesni studio 3V. Nagrade najboljim pojedincima i momčadima uručili su gradonačelnik Mato Franković i Blaž Pezo, predsjednik Županijskog nogometnog saveza te Drago Jupek, veteran Domovinskog rata i član Sportske udruge Hladnica.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist