DuList PROMO

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA Dodjela potpora ugostiteljima

Dubrovacki zimski festival

Turistička zajednica grada Dubrovnika objavila je Javni poziv za dodjelu potpora ugostiteljima za razvoj zabavnog programa i gastronomske ponude Dubrovačkog zimskog festivala 2023. godine.

Cilj ovog poziva je potaknuti razvoj Dubrovačkog zimskog festivala kao glavnog atrakcijskog događaja tijekom adventskog razdoblja te jačanje prepoznatljivosti destinacije. Odobrene potpore će se uključiti u Plan rada i financijski plan Turističke zajednice grada Dubrovnika za 2023. godinu.

Sredstva potpore će se dodijeliti za organizaciju raznolikog programa, uključujući koncerte, glazbene nastupe uživo i druge zabavne sadržaje, uz naglasak na lokalne izvođače, koji će se održavati tijekom Dubrovačkog zimskog festivala od 2. prosinca 2023. do 6. siječnja 2024. godine. Važno je napomenuti da se datumi ne smiju poklapati s glavnim programom Dubrovačkog zimskog festivala.

Sredstva potpore, do maksimalno 1.000 eura, mogu se koristiti za sufinanciranje troškova organizacije programa i izvođenja glazbe ili nastupa uživo, uključujući troškove promocije i smještaja izvođača.

Kandidirati se mogu pravne i fizičke osobe koje se bave ugostiteljskom djelatnošću i imaju pravo na zakup javnih površina u Dubrovniku. Kriteriji za dodjelu potpora uključuju kvalitetu i inovativnost gastronomske ponude i programa, sastav izvođača, usklađenost s rasporedom Dubrovačkog zimskog festivala i minimalno trajanje programa od 3 dana.

Rok za podnošenje kandidatura je do 30. listopada 2023. godine. Za više informacija i obrazac zahtjeva, posjetite web stranicu Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Pročitajte još

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada

KINEMATOGRAFI Novi naslovi u novom kino tjednu

Željka Krstulović