DuList IN

TripAdvisor nagrada hotelu Valamar Dubrovnik President

Valamar Dubrovnik President
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotel Valamar Dubrovnik President 5* te porečki hoteli Valamar Isabella 4*, Valamar Riviera 4* i Valamar Club Tamaris 4* nalaze se među 25 najboljih hotela u Hrvatskoj prema izboru korisnika TripAdvisora, najvećeg portala za putovanja u svijetu.

I ove godine su  ponosni nositelji oznake 2017 Travelers’ Choice Award for Hotels. Ujedno, Valamar Riviera jedina je domaća turistička kompanija koja u ovom prestižnom izboru ima četiri hotela.

Već 15. godinu zaredom TripAdvisor svake godine prikuplja recenzije i mišljenja milijuna svojih korisnika diljem svijeta. Najbolji se hoteli biraju u kategorijama: top, luksuzni, povoljni, najbolja usluga, mali, B&B i prenoćišta, romantični i obiteljski, a nositelje znaka Travelers’ Choice odlikuju izvrsna usluga, vrijednost i kvaliteta. Valamar Isabella Hotel 4*, Hotel Valamar Riviera 4* te Valamar Dubrovnik President 5* korisnici TripAdvisora smjestili su u kategoriju Top 25 hrvatskih hotela , dok se Valamar Club Tamaris 4* nalazi u društvu najboljih hrvatskih obiteljskih hotela.

„Činjenica da je Valamar Dubrovnik President i ove godine uvršten u popis najboljih prema izboru korisnika TripAdvisora, potvrda je kvalitete i izvrsnosti naše usluge koju iz godine u godinu razvijamo i podižemo na sve viši nivo. Ulaganje u razvoj i edukaciju naših zaposlenika, praćenje svjetskih trendova i prepoznavanje želja i potreba gostiju vrijednosti su kojima se ponosimo i koje naši gosti prepoznaju“, izjavio je Amir Tikveša, voditelj hotela Valamar Dubrovnik President.

Pročitajte još

Dođite u Slano na ‘Wine & Fish Street Food Night’!

Dulist

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist