Aktualno

TRIPADVISOR Gostima je Royal Princess najbolji hotel u Dubrovniku

importanne royal princess

Prema odabiru putnika TripAdvisora, vodećeg svjetskog portala za putovanja i ocjenu kvalitete usluga u turizmu, dubrovački hoteli u sastavu Importanne Resorta, Royal Princess Hotel i Hotel Ariston, našli su se među 25 najboljih i najluksuznijih hotela u Hrvatskoj.

Royal Princess se tako našao na visokom drugom mjestu u obje kategorije na razini Hrvatske te se istaknuo kao najbolji hotel u Dubrovniku, javljaju iz Importanne Resorta.

Godišnja nagrada samih putnika „Travellers’ Choice awards” dodjeljuje se petnaestu godinu zaredom najboljim hotelima na svijetu, a za razliku od svih ostalih nagrada, dobitnici TripAdvisor „Travellers’ Choice awards” nagradu dobivaju na temelju milijuna recenzija i mišljenja putnika diljem svijeta.

Kako ističu iz Importanne Resorta, prilikom ocjenjivanja brojnim recenzijama gosti su pokazali oduševljenje Royal Princess Hotelom, istaknuvši prekrasnu lokaciju na poluotoku Lapadu i izuzetnu ponudu, a njih gotovo 90 posto ocijenili su uslugu izvrsnom ocjenom. Svoje mjesto na popisu najluksuznijih hotela u Hrvatskoj pronašao je Hotel Ariston 5*, koji je goste oduševio svojom odličnom pozicijom i širokim izborom sadržaja.

-Iznimno nas veseli što su se hoteli Importanne Resorta i ove godine našli na popisu najboljih hotela u Hrvatskoj. Dodjelom ove nagrade još smo jednom potvrdili svoje mjesto u odabranom društvu vrhunskih hotela koji, zahvaljujući svojoj vrhunskoj i posebno osmišljenoj ponudi, može zadovoljiti i najzahtjevnije goste. Iznimno smo ponosni što gosti prepoznaju naš trud te nam je to svakako poticaj da nastavimo podizati cjelokupnu kvalitetu hotela i opravdati ukazano povjerenje – istaknula je Romana Antunović, direktorica prodaje Importanne Resorta.

Pročitajte još

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist

DINNER IN THE SKY Nezaboravno iskustvo dolazi u Dubrovniku

Dulist