Crna kronika

Tri teške krađe u Metkoviću i Korčuli

shutt kradja

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske izvijestili su o tri slučaja teške krađe i to dva u Metkoviću i jedan u Korčuli.

Tako su u utorak, 3. rujna oko 21 sat, u Splitskoj ulici u Metkoviću, policijski službenici  Policijske postaje Metković zatekli 58-godišnjaka kako iz rezervoara parkiranog kamiona u vlasništvu poduzeća iz Sinja otuđuje dizelsko gorivo. On je uhićen i doveden u prostorije policije, gdje ga se nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja također sumnjiči da je u vremenu od 16. do 19. kolovoza iz istog vozila otuđio oko 100 litara dizelskog goriva, oštetivši spomenuto poduzeće za 1000 kuna. Protiv 58-godišnjaka slijedi posebno izvješće zbog kaznenog djela teške krađe.
 
Metkovska Policija dovršila je kriminalističko istraživanje i nad 35-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo teške krađe. Njega se sumnjiči da je tijekom noći s 2. na 3. rujna iz ugostiteljskog objekta u Sportskoj ulici u Metkoviću, otuđio cigarete, alkoholno piće, novac i dr., oštetivši vlasnika za oko tisuću i pol kuna. Protiv 35-godišnjaka slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Nadalje,  posla s teškom krađom imali su i u Policijskoj postaji Korčula, gdje je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom, osumnjičenim za to kazneno djelo. Njega se sumnjiči da je 31. kolovoza, u popodnevnim satima, iz jednog apartmana u Lumbardi na Korčuli, otuđio dva prstena i novac, oštetivši državljane Italije i Njemačke za oko pet tisuća kuna. Protiv 18-godišnjaka slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu za mladež.

Pročitajte još

PRONAĐENA DROGA Speed, kokain, marihuana, ali i pištolj

Dulist

Alkoholizirani vozač pretjecao u zavoju, kažnjen s više od 1600 eura!

Dulist

U MJESTU STABLINA Oduzela prednost vozilu koje je uslijed udara sletjelo s ceste

Dulist