DuList IN

Treće izdanje ‘Sonic festivala’ u Lazaretima

LAZARETI 1

Kreativna četvrt Lazareti, u samom vrhuncu ljeta, ugostit će ‘Sonic’ festival sa svojim trećim po redu izdanjem.
Ovaj impresivni povijesni kompleks, sa svojih deset dvorana, nekada je služio kao karantenski centar Dubrovačke Republike, a danas je nezaobilazna destinacija za ljubitelje umjetnosti i glazbe. Lazareti, prepoznati po svom povijesnom i kulturnom značaju, od 1994. godine nalaze se pod zaštitom UNESCO-a kao jedina potpuno sačuvana karantenska građevina na europskom dijelu Mediterana.
Festival, zakazan za 16. i 17. kolovoza, smjestio se na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu, na plaži Komarda s koje se pruža čaroban pogled na Grad. Ovo magično okruženje, uz nezaboravne zalaske sunca, savršena je uvertira u noćni program u klubu Lazareti.
Ove godine, španjolski DJ velikan, Paco Osuna, poznat po svom jedinstvenom spoju techna i housea, predvodi lineup trećeg izdanja SONIC festivala. Ovaj renomirani španjolski inovator stoji iza etikete Midshake Records, kao i popularnog brenda ‘Now Here’ koji već godinama ima rezidenciju u Hï Ibiza. Uz njega, nastupit će i madridski Dj Rendher, kao i sve popularniji ‘Mene’ čiji hitovi dominiraju svjetskim DJ setovima. Domaću scenu predstavljat će Neroa, Pablo Panda, Kali, Looka, MattButt & Meli, Bozzo i Francescu, koji će se pobrinuti da energija na festivalu ne jenjava.
Festivalski program podijeljen je u dva dijela, sunset stage na Komardi, gdje će posjetitelji uživati u zalasku sunca, te noćni program u klubu Lazareti. Uz pažljivo osmišljen audio-vizualni doživljaj, vizualne projekcije će dodatno istaknuti jedinstvenu ljepotu lokacije, stvarajući nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

 

Pročitajte još

Vodimo vas na koncert PMS-a u kinu Slavica

Dulist

ZAVRŠENO 21. IZDANJE Ljetna škola filma Šipan oborila sve rekorde

Dulist

BLAGDANSKI ĐIR Spas od vrućine tražio se na Lokrumu

Dulist