Crna kronika

TREĆA SREĆA Na Karasovićima palo više od 11 kilograma marihuane

marihuana karasovici zapljena 021116 4

Više od 11 kilograma marihuane zaplijenila je dubrovačka policija u nedjelju na graničnom prijelazu Karasovići, javili su u srijedu iz PU dubrovačko-neretvanske.

Kako su priopćili iz PU Dubrovačko-neretvanske, policijski službenici Policijske postaje Grude i djelatnici Graničnog carinskog ureda Karasovići uočili su preinake u vozilu albanskih nacionalnih oznaka zbog čega su posumnjali na krijumčarenje te pronašli navedenu količinu droge. Marihuana je pronađena u vozilu kojim je upravljao 44-godišnjak, dok je s njime u automobilu kao suputnik bio 47-godišnjak, također iz Albanije. Obojica su privedeni uz kaznenu prijavu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogoma, te su dovedeni pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.
Podsjetimo, ovo je treća velika zapljena droge na Karasovićima u posljednja dva tjedna.
Prije desetak dana pao je 40-godišnji državljanin Albanije s 9,6 kilograma heroina, a prije nekoliko dana dvojica albanskih državljana s 8,8 kilograma kokaina.
Inače, nesuđeni krijumčar heroina sa sobom je vodio 62-godišnju susjedu kako bi bio manje sumnjiv. Očigledno, plan mu nije uspio.

Pročitajte još

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist

UBOJSTVO U POKUŠAJU NA KORČULI Nožem nasrnuo na izvanbračnu suprugu i teško je ozlijedio

Dulist